Mergi direct la conținut »
EUROVISION 2019 | Un coregraf care a participat și la Exatlon e în spatele show-ului lui Ester Peony de la Tel Aviv (FOTO) Galerie foto
16imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EUROVISION 2019 | Un coregraf care a participat și la Exatlon e în spatele show-ului lui Ester Peony de la Tel Aviv (FOTO)

EUROVISION 2019 | Un coregraf care a participat și la Exatlon e în spatele show-ului lui Ester Peony de la Tel Aviv (FOTO)

Bruce este cel care pune în scenă momentul ce va reprezenta România pe scena concursului Eurovision 2019, care are loc la Tel Aviv.

De Dana Aramă,

Bruce, pe numele său real Valentin Chiș, lucrează alături de cei mai mari coregrafi internaționali, a dansat pe scenele celor mai mari show-uri și a lucrat cu artiști celebri în toată lumea.

Lunar, Bruce face naveta București – Londra, fie pentru a lucra alături de alți dansatori internaționali, fie pentru cursuri de dans. Acum, Bruce va apărea pe scena celui mai spectaculos show din Europa, Eurovision, în dublă ipostază – coregraf și dansator.

„Eurovision înseamnă spectacol, muzică, dans. Exact ceea ce îmi place, exact ceea ce știu cel mai bine să fac. Mă bucur să fiu în echipa României și sunt mândru că toată experiența de coregraf și dansator pe care o am o să aducă un plus momentului „On A Sunday””, spune Bruce.

Bruce este unul dintre cei mai cunoscuți coregrafi și dansatori din România. Acesta a debutat în show-ul „Dansez pentru tine” și, de-a lungul timpului, a lucrat cu unii dintre cei mai apreciați coregrafi ai lumii, inclusiv cu Brian Friedman, realizatorul coregrafiilor lui Britney Spears, Cher, Beyoncé sau Mariah Carey.

De asemenea, Bruce este cunoscut și pentru participarea sa la show-ul Exatlon, transmis de postul de televiziune Kanal D.

Echipa României, reprezentată de Ester Peony și piesa „On A Sunday”, va urca pe scenă de pe poziția a șasea, în data de 16 mai, în a doua semifinală a competiției Eurovision.


Citește și:

OPINIE | Game of Thrones dezamăgește ca viața reală și este un semnal de alarmă pentru societățile în care trăim

Close
Închide
  Close