MENIU CAUTĂ
, de Răzvan Mihalașcu

Busta Rhymes vine la Untold pentru prima oară. Artiștii care urcă pe scena festivalului din Cluj

Distribuie

Busta Rhymes urcă pentru prima oară pe scena festivalului Untold, care are loc în august la Cluj. Alături de rapper-ul american, vor concerta 3 Are Legend, Don Diablo, Nicky Romero, Steve Aoki, Stormzy, Tinie Tempah, Tove Lo și Tujamo.

Ei se alătură în line-up celorlalți artiști anunțați deja de organizatorii festivalului: Martin Garrix, David Guetta, Bastille, Dimitri Vegas&Like Mike, James Arthur și nu în ultimul rând Armin van Buuren.

La a cincea ediție a festivalului, Armin van Buuren va susţine un show exclusiv la UNTOLD 2019.

Înființat în 2014, proiectul 3 ARE LEGEND înseamnă Dimitri Vegas&Like Mike și dj-ul american Steve Aoki. Fanii îi vor putea vedea pentru prima data în această formula, pe scena festivalului Untold.

Busta Rhymes vine la Untold pentru prima oară

De asemenea, Nicky Romero vine pentru prima dată la Untold și promite să facă un show și mai intens decât la prima ediție a festivalului NEVERSEA. De la petrecerea aniversară nu putea să lipsească artistul britanic, Tinie Tempah, care a fost prezent la aproape toate edițiile festivalului Untold.

Artista suedeza Tove Lo vine în premieră pe scena festivalului Untold. Hitul „Habbits” și „Cool girl” vor răsuna în vară, la Cluj-Napoca.

Scenele Galaxy și Alchemy își completează lista cu Jamie Jones B2b Martinez Brothers, Paul Kalkbrenner Live, Seth Troxler, Elax, A Skillz B2b Krafty Kuts, Dub Fx și mulți alții.

La cea de-a cincea ediție a festivalului UNTOLD în line-up se adună unele dintre cele mai importante nume de pe scena internațională a muzicii electro-dance și nu numai.

Don Diablo, Steve Aoki și Tujamo sunt deja cunoscuți fanilor festivalului și au spus prezent pentru cea de-a cincea ediție a festivalului UNTOLD, ediție aniversară.

Abonamentele pentru cele 4 zile de festival se pot achiziționa de pe untold.com.

Festivalul UNTOLD are loc în perioada 1-4 august, la Cluj-Napoca.

sursă foto: Northfoto


Citește și:

Casele de pariuri surprind: poți să-ți dublezi miza dacă social-democrații iau locul 1 la alegerile europarlamentare! Ce partid e favorit


 

Comentarii