Mergi direct la conținut »
Busu dă cărțile pe față despre fiul său. Când au aflat fiicele sale că mai au un frate | FOTO Galerie foto
6imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Busu dă cărțile pe față despre fiul său. Când au aflat fiicele sale că mai au un frate | FOTO

Busu dă cărțile pe față despre fiul său. Când au aflat fiicele sale că mai au un frate | FOTO

Celebrul Busu, actorul Florin Busuioc a fost în centrul atenției în urmă cu ceva ani, când s-a scris că are un fiu secret. Însă, actorul și prezentatorul a explicat că nu a ascuns niciodată faptul că are un băiat.

De Dana Aramă,

Florin Busuioc, cunoscut publicului din România drept Busu, este de profesie actor. Însă toată lumea îl știe din postura sa de prezentator al rubricii Meteo, de la Pro TV. În ceea ce privește viața personală, Busu are două fete, Natalie și Catinca, din căsătoria cu Liliana. De asemenea, Florin Busuioc mai are un fiu, Florin, dintr-un mariaj cu o femeie pe nume Marieta. În urmă cu ceva timp, Busu, care anul acesta a împlinit 55 de ani, a fost în centrul atenției după ce s-a aflat despre fiul său secret, adică Florin Junior.

Povestea de dragoste dintre mureşeanca Marieta şi hunedoreanul Busuioc a început în preajma Revoluţiei, în Piatra Neamţ, unde cei doi au ajuns prin repartiţie, la absolvirea facultăţii. Marieta era cadru medical, iar Florin, actor. S-au iubit din prima clipă şi, după ce femeia a rămas însărcinată, în februarie 1991, cei doi s-au căsătorit şi la scurtă vreme a venit pe lume un băiat, care a primit numele Florin. Cât timp a fost în concediu de maternitate, femeia a mers acasă la părinţii ei, la Târgu Mureş, în timp ce Busu s-a transferat cu serviciul la Arad, apoi la Bucureşti. Într-o zi, vrând să îi facă o surpriză soţului ei, Marieta a plecat la Bucureşti, însă ce avea să afle urma să îi schimbe toată viaţa. Florin Busuioc era implicat în altă relaţie, astfel că soţii s-au despărţit, iar femeia a rămas cu un copil de trei luni de crescut.

Florin Jr., care în prezent are 26 de ani, a încercat să-şi facă o carieră în muzică şi a pus bazele unei trupe de hip-hop, dar, furat de mirajul etnobotanicelor, a ajuns într-o clinică de dezintoxicare. Acesta afirma că nu-și cunoscuse surorile mai mici.

Valentina, adolescenta de 15 ani din Vaslui, a fost găsită. Fata era dispărută de 10 zile
Recomandări

Valentina, adolescenta de 15 ani din Vaslui, a fost găsită. Fata era dispărută de 10 zile

Cu toate acestea, într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Taifasuri, Florin Busuioc a explicat foarte clar că fetele au aflat încă de mici despre existența fratelui lor mai mare.

„Despre mine a scris presa că am un fiu secret la Târgu-Mureș, dar eu n-am făcut niciodată un secret din asta. Că a aflat presa târziu nu este treaba mea. Fetele mele au aflat încă de la vârsta de 3 ani că mai au un frate pe care îl cheamă Florin. Nu m-a interesat ce-a spus presa, ci doar ca relația dintre mine și el să fie corectă și fără ascunzișuri. Noi vorbim la telefon, păstrăm relația”, spunea Busu.

 

Cea mai mare cumpănă din viața lui Busu. „Am fost la câțiva milimetri de moarte

 

În cadrul interviului pentru revista mai sus-menționată, Florin Busuioc a dezvăluit și care a fost situația-limită prin care a trecut. El a fost la un pas de moarte.

O româncă de 43 de ani, printre cele mai căutate infractoare din Europa. Ce făcea cu fetele pe care le recruta
Recomandări

O româncă de 43 de ani, printre cele mai căutate infractoare din Europa. Ce făcea cu fetele pe care le recruta

„După ce am terminat armata, am fost decorator de vitrine la o cooperativă meșteșugărească din orașul Hunedoara. Se apropia 1 Mai și trebuia să pavoazăm clădirea instituției. Eu trebuia să mă urc pe o scară, să fac niște decorațiuni tricolore și să așez tabloul lui Ceaușescu pe o grindă. Scara era mai scurtă și intra sub acea grindă, iar ca să-l pot așeza, trebuia să duc mâinile în spate.

Le-am tot dus până când am căzut cu tot cu tablou. Jos erau niște frumoase răsaduri de flori, înconjurate de cărămizi, așezate sub formă de triunghi, deci cu muchia ascuțită în sus. Tabloul era intact, îl aveam în brațe.

Când am privit cu coada ochiului, muchia cărămizilor se afla la jumătate de centimetru de capul meu, deci am fost la câțiva milimetri de moarte. Atunci m-am ridicat și am dat cu tabloul de zid până l-am făcut praf”, a spus prezentatorul de televiziune.

Close
Închide
  Close