MENIU CAUTĂ

Cabral, prima declarație după ce s-a aflat că va deveni din nou tătic. „Am fost copleșiți”

Distribuie

Cabral a transmis primul său mesaj după ce s-a aflat că urmează să devină din nou tătic. Actuala sa soție, Andreea Ibacka, este însărcinată.

În urmă cu câteva zile, soția lui Cabral, Andreea Ibacka, anunța că este însărcinată. Acesta este primul copil al blondei și al doilea al partenerului ei de viață. Cabral mai are o fiică, Inoke, din mariajul cu Luana Ibacka.

Pe blogul său, Cabral a transmis primul mesaj după ce s-a aflat că urmează să devină din nou tătic.

„+1. Mulțumim frumos!

    

Sigur, sunt multe de spus. Adică… aș avea multe de spus.

Dar cred că blogul ăsta are succes tocmai pentru că n-am făcut din el o vitrină a ceea ce trăiesc eu, miezul buricului, ci am scris despre viață și oameni.

Așa că nici de data asta n-or să mă apuce sfornăitoare declarații prin care povestesc entuziasmat cât de tare este că mai vine încă un suflet la noi în familie.

Da, e cu emoție. Da, e cu bucurie.

Și… da, acum zâmbesc. Larg.

De ce scriu postul ăsta: pentru a spune mulțumesc frumos pentru urări!

Am fost copleșiți de cele câteva mii de mesaje, urări, exclamații și țâpurituri… chestii care ne-au triplat emoțiile, vă recunosc.

Și vă mulțumim frumos pentru toate gândurile bune pe care ni le-ați transmis… și pe care vi le întorc cu mare drag. Fiecăruia în parte. :)”, a scris Cabral pe blogul său.


Citește și: EXCLUSIV/ Prizonieri în Iad. Am petrecut o zi la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, printre medici și pacienți (VIDEO)


 

Citește mai multe despre Andreea Ibacka, Cabral Ibacka și sarcină pe Libertatea.

Comentarii