Mergi direct la conținut »
Când crești, dar sufletul îți rămâne ...de copil. SUV de 80.000, ”colantat” cu personaje din desenele animate
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Când crești, dar sufletul îți rămâne ...de copil. SUV de 80.000, ”colantat” cu personaje din desenele animate

Când crești, dar sufletul îți rămâne …de copil. SUV de 80.000, ”colantat” cu personaje din desenele animate

La 21 de ani, Andreea Șurubariu este una din tinerele care nu regretă că a luat drumul antreprenoriatului moștenit de la părinții săi, făcându-i pe aceștia mândri prin propria sa firmă, una de cadouri online.

De Florian Gheorghe,

Excentricitățile sunt specifice fetelor de vârsta ei, însă, în loc de haine ori genți scumpe,  frumoasa bucureșteancă a preferat să investească într-un inedit mod de a-și ilustra viața. Cum visul oricărui tânăr este să conducă o mașină care atrage toate privirile, în trafic, Andreea a reușit să atingă această performanță chiar prin forte proprii: și-a achiziționat un SUV de ultimă generație, al cărui preț este de aproximativ 80.000 de euro.

A lipit personaje din desenele animate ale copilăriei pe SUV de 80.000 de dolari

Chiar dacă depinde de un leasing, tânăra e mândră nevoie mare de achiziția ei pe patru roți, pe care a ales să o personalizeze într-un mod cu totul aparte, așa cum nu mai vezi pe străzile Capitalei: a colantat-o cu abțibilduri cu simbolurile ce i-au marcat copilăria și încă îi urmăresc viața, ca oricărui tânăr de vârsta ei. Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter, dar și personaje din desene animate, sigle ale brandurilor ei preferate, de la dulciuri și până la jucăriile copilăriei, filmele preferate, toate acestea se regăsesc pe caroseria automobilului de lux.

Fost sportiv de performanță, cu mulți ani de înot la activ, Andreea e obișnuită cu munca încă de când era copil.

Imediat după vârsta majoratului, tânăra, studentă la Facultatea de Drept, a intrat în rândul antreprenorilor. Sub îndrumarea părinților ei și încurajată de aceștia, Andreea a dezvoltat o idee de business apreciată de toți cei care urăsc să colinde magazinele în lung și-n lat: o firmă online de cadouri. Un lucru e cert: Andreea știe cum să se facă remarcată oriunde în trafic, mașina ei fiind o oglindă a personalității sale.


CITEȘTE SI:

VIDEO / Alina Eremia e pasionată de literatura internațională. „Mă prind orele târzii citind”

Close
Închide
  Close