MENIU CAUTĂ
08 Mai. 2018 07:37

Cântăreața belgiană Maurane a fost găsită moartă în locuința sa

Distribuie

Cântăreaţa belgiană Maurane, pe numele real Claudine Luypaerts, a fost găsită moartă luni seara la domiciliul său din Bruxelles, la vârsta de 57 de ani. Decesul artistei survine la doar câteva zile după ce aceasta îşi anunţase pe reţelele de socializare reîntoarcerea pe scenă după zece ani de absenţă.

„Moartea nu este considerată suspectă prin intervenția unei alte părți” în acest moment, au anunțat reprezentanții Parchetului din Bruxelles. O autopsie urmează să fie efectuată pentru a se stabili cu exactitate cauzele morții cântăreței.

Maurane este cunoscută în Franţa din anii 1980, mai ales după participarea sa la comedia muzicală ‘Starmania’ coprodusă de Michel Berger, şi mai recent pentru a fi fost membră a juriului în programul de televiziune ‘La Nouvelle Star’.

Mai multe apariţii pe scenă în Belgia cu ocazia omagiilor aduse lui Jacques Brel lăsau să se întrevadă o relansare a carierei sale după numeroşi ani de absenţă. Cântăreaţa îşi anunţase reîntoarcerea în ultimele zile pe reţelele de socializare.

Sâmbătă şi duminică Maurane interpretase câteva piese ale lui Brel în duet cu alţi artişti cu ocazia uni miniconcert, iar apoi a unui festival în aer liber în prezenţa a mii de persoane.

Maurane pregătea un turneu programat în primăvara anului 2019, înainte de lansarea în toamna aceasta a unui album dedicat lui Jacques Brel, cu ocazia comemorării a 40 de ani de la moartea marelui artist.


Citește și: Olivia Steer îi răspunde lui Raed Arafat: Îl aşteaptă, în Germania, 100.000 de euro dacă dovedeşte existenţa virusului ruejolic'


Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii