„Nu mă simt bine deloc, cred că am avut o cădere de calciu și mi s-a făcut rău, Nu puteam să dorm, am încercat să iau ceva de somn și nu și-a mai făcut efectul. Erau niște pastile prescrise de doctor. Am încercat să o iau spre baie și m-am lovit de ușă, am simțit că îmi pierd direcția. Aveam o gheară așa și simțeam că nu mai pot să respir. Nu am mâncat nimic că nu suport mâncarea. Nu am putut bea nici lapte. Mai depatre nu mai știu nimic, nu mai țin minte”, descria Oana stările care au determinat-o să sune la 112.
La ieșirea din spital, prietena ei cea mai bună, spunea speriată presei: „Mai trebuie să facă un set de analize complete! E grav!”
Oana trebuia să rămână internată duminică, însă a ales să părăsească spitalul pe semnătură.
„Am plecat pe semnătură. Nu suport spitalul, nu suport mirosul de spital. Lumea în jurul meu țipa, urla. La terapie intensivă unde am stat la un moment dat, lumea suferea. Mi-a spus că am o aritmie cardaică, am probleme respiratorii, am momente când nu pot să respir. Mi-au pus niște furtune în nas și nu simțeam oxigenul. Atunci mi-au pus masca de oxigen. Când am văzut că nu pot să drom, m-am dus la baie și când am revenit, m-am pus în pat. A început să se învârtă casa cu mine, am avut amețeli, îmi tremurau mâinile și picioarele”, a declarat Oana, la Cancan TV.
Zăvo a continuat cu o serie de declarații care ridică multe semne de întrebare legate de cauzele acestori stări de rău. Deși vedeta invocă stresul, alimentația proastă și nopțile pierdute, din spusele ei reiese că suferința ei fizică ei ar putea avea un resort emoțional.
„Am trăit ca o flacără, intensă, care se va stinge, când se va stinge! Nu pot să spun ce mi s-a întâmplat. Nu sunt singură, au fost lângă mine oameni cărora le mulțumesc foarte mult. S-a întâmplat un lucru la care nu mă așteptam și vreau să cred că ce se întâmplă nu este adevărat și că instinctul meu nu m-a părăsit acum. Sunt lucruri care se vor demonstra altfel cu timpul poate. Nu mă refer la escroacele de vrăjitoare, care sunt acum după gratii (…) Nu pot să discut despre ce s-a întâmplat nu pentru că mă ascund de cineva, dar nu vreau să cred că am pierdut un om la care eu am ținut foarte mult. Este cel mai greu în momentul în care trăiești de câteva zile într-o incertitudine. Îți pui încrederea în niște oameni și nu știi, de fapt, cine sunt. Cred că toată lumea știe la cine mă refer”, a declarat Oana Zăvoranu, la Cancan TV
 

Declarație de dragoste în direct pentru Alexa. Anamaria Prodan a recunoscut: "Laur știe!”
PARTENERI - GSP.RO
Declarație de dragoste în direct pentru Alexa. Anamaria Prodan a recunoscut: "Laur știe!”
Ce dramă pentru Carmen Iohannis. Soția președintelui, momente tulburătoare. E oribil ce i s-a întâmplat
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Ce dramă pentru Carmen Iohannis. Soția președintelui, momente tulburătoare. E oribil ce i s-a întâmplat
Horoscop 13 iulie 2020. Gemenii au capacitatea de a se concentra pe ce îi interesează
HOROSCOP
Horoscop 13 iulie 2020. Gemenii au capacitatea de a se concentra pe ce îi interesează