Mergi direct la conținut »
Care este relația dintre Andreea Antonescu și soțul ei. "Există zvonuri în continuare"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Care este relația dintre Andreea Antonescu și soțul ei. "Există zvonuri în continuare"

Care este relația dintre Andreea Antonescu și soțul ei. „Există zvonuri în continuare”

Andreea Antonescu a făcut declarații despre relația la distanță pe care o are cu soțul ei, Traian Spak. Despre cei doi au tot existat zvonuri că ar avea probleme în mariaj.

De Dana Aramă,

Artista a vorbit despre familia sa într-un interviu pentru perfecte.ro. Aceasta a explicat că relația cu soțul ei este una foarte bună, în ciuda zvonurilor despre o posibilă separare a celor doi.

„Există zvonuri în continuare despre divorțul meu și, după 4 ani de zile, la aceeași întrebare răspund fără un fundament, dar când e să fie ceva o să anunț, promit. Eu și soțul meu avem o relație la distanță, vorbim aproape în fiecare zi, pe Facetime, el fiind încă în America, acolo unde lucrează. În general, obișnuiește să vină în țară de ziua Siennei, doar că anul acesta fetița noastră a decis să își serbeze ziua de naștere într-o excursie și a zis că ar prefera să fie fără mami și tati.

Sunt superdeschisă ca mamă, îmi las copilul să facă absolut ce vrea, dar bineînțeles că îi spun că există și părți negative, că diferența dintre noi în primul rând e vârsta, că sunt mult mai experimentată decât ea… De multe ori mă înțelege, de multe ori nu, cert este că am ajuns în „papucii” părinților mei și știu exact despre ce este vorba. Nu vreau să par o mamă îmbătrânită, învechită”, a declarat vedeta.

Cântăreața Andreea Antonescu are o relație de foarte mulți cu Traian Spak, cel care îi este soț și care locuiește în America. Din căsnicia Andreei Antonescu a rezultat o fetiță care se numește Sienna.


Citește și:

Radu Mazăre: „Scăpați de mine, stați să vedeți când vin frații mei, gemenii!” Replica rămasă în istorie a elevului „inteligent, dar nerespectuos”, devenit unul dintre marii fugari ai României

Close
Închide
  Close