Mergi direct la conținut »
Soțul Andreei Antonescu rupe tăcerea despre căsnicia cu artista. “În afară de faptul că divorțăm…”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Soțul Andreei Antonescu rupe tăcerea despre căsnicia cu artista. “În afară de faptul că divorțăm…”

Soțul Andreei Antonescu rupe tăcerea despre căsnicia cu artista. “În afară de faptul că divorțăm…”

Soțul Andreei Antonescu rupe tăcerea despre căsnicia cu artista. Traian a avut prima apariție într-un platou de televiziune alături de soția lui. Acesta a pus capăt zvonurilor cum că va divorța de mama copilului său.

„Suntem de şapte ani căsătoriţi şi de 14 ani într-o relaţie. La noi în familie răspunsul vine în unanimitate. siena nu şi-a dorit un frăţior sau o surioară. La mine în familie, după cum observaţi, nu sunt eu cea care decide, ce o vrea Dumnezeu.”, a spus Andreea Antonescu la Antena Stars.

andreea antonescu

„În afară de faptul că divorţăm… ceea ce ştim că e fals.  În 14 ani nu cred că am avut probleme, dacă are admiratori pot să stea la rând. Am stat 2 luni jumate despărţiţi recent, mi-a fost foarte greu, mi-era foarte dor de ea, trebuie să recunosc”, a spus Traian.

Cântăreața Andreea Antonescu are o relație de 14 ani cu Traian Spak, cel care îi este soț și care locuiește în America. Din căsnicia Andreei Antonescu a rezultat o fetiță care se numește Sienna și care are șapte ani.

Citește și

Video EXCLUSIV/Andreea Bălan vorbește despre dubla sa personalitate: ”Asta mă ține fresh”

Close
Închide
  Close