Mergi direct la conținut »
Care este relația dintre Iulia Albu și Cătălin Botezatu. "Nu sunt genul de persoană care se pupă cu toată lumea de dragul de a da bine la TV"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Care este relația dintre Iulia Albu și Cătălin Botezatu. "Nu sunt genul de persoană care se pupă cu toată lumea de dragul de a da bine la TV"

Care este relația dintre Iulia Albu și Cătălin Botezatu. „Nu sunt genul de persoană care se pupă cu toată lumea de dragul de a da bine la TV”

Iulia Albu a explicat care este de fapt relația sa cu designerul Cătălin Botezatu, cel care i-a fost coleg la emisiunea "Bravo, ai stil", de la postul de televiziune Kanal D.

Fashion-editorul a comentat despre relația sa cu Cătălin Botezatu într-un interviu pe care l-a acordat pentru ciao.ro.

„Un lucru interesant despre mine este că de foarte multe ori dezvolt relații mai apropiate cu oamenii din spatele camerei decât cu cei alături de care sunt în platou.

Nu o fac intenționat, pur și simplu acest lucru se întâmplă natural pentru că de multe ori nu am preocupări comune cu toți oamenii cu care lucrez. Am știut însă să fiu o persoană cu bun simț și respectuoasă întotdeauna.

De Cătălin Botezatu nu m-a legat niciodată o prietenie, cu siguranță nu una cu însemnătate și cu atât mai puțin una de fațadă. Nu sunt genul de persoană care se pupă cu toată lumea de dragul de a da bine la tv”, a declarat Iulia Albu.

Close
Închide
  Close