MENIU CAUTĂ

Care este relația Oanei Zăvoranu cu posturile de televiziune. Vedeta a decis să vorbească

Distribuie

Oana Zăvoranu a spus care este relația sa cu posturile de televiziune. În ultima vreme, vedeta nu a mai apărut la emisiuni.

În ultima perioadă de timp, Oana Zăvoranu a stat departe de lumina reflectoarelor. Nu a mai apărut la emisiuni, preferând să-și dedice timpul soțului și proiectelor de afaceri pe care cei doi le au împreună. Vedeta a ținut să explice care este, de fapt, relația sa, cu posturile de televiziune. De asemenea, ea a dezvăluit că urmează să facă o emisiune pe Youtube.

„Nu sunt certată cu nici o televiziune…. chiar am relații foarte bune cu toate și le mulțumesc tururor pentru invitațiile aproape zilnice care îmi sunt adresate?. 
Promit că le voi onora pe unele dintre ele, în măsura în care simt să o fac și am timp. 

În acest moment, chiar sunt focusată pe multe proiecte personale la început de an…?. 
Emisiunea mea de pe YouTube, prima mea colecție vestimentara, parfumuri, clinica noastră, lansarea spectaculoasă(cu o cu totul altă față) a site-ului meu oficial. 
www.oanazavoranu.com și încă câteva proiecte… Anul asta mi-am stabilit standarde extrem de înalte și cu ajutorul lui Dumnezeu, al forțelor proprii, ambiției și al echipei pe care mi-am format-o se vor realiza toate, rând pe rând. 
Gândirea pozitivă este cheia succesului în orice…?. 

Și foarte important, eliminarea tuturor persoanelor negative și nocive din preajmă… calitate nu cantitate…și mai mult relații de muncă și colaborare, decât „prietenii” false și obositoare care te storc de energie și nu îți aduc nici un câștig…
Sincer, asta va sfătuiesc și pe voi în 2019… oameni mulți… dar lume puțină ???”, a precizat Oana Zăvoranu în mediul online.

„Dragii mei sunt extrem de fericită că așteptați toți atât de mult emisiunea mea de pe canalul meu de
YouTube ☺️☺️☺️.  Lucrez la ea de zor, facem decorul, cumpărăm lumini, camere, microfoane și tot ce este necesar pentru ca această emisiune să fie tot ce trebuie, vă doriți și vă lipsește ♥️

Așteptările sunt mari și emoțiile și mai mari pentru mine, decât am avut la orice altă emisiune am prezentat până acum! ?. 
Și asta pentru că este ceva care ține de mine .Vreau să am tot ce nu am avut când îmi doream și lucrurile nu țineau doar de mine
Țineți-mi pumnii și vă promit că așteptarea o să merite ? „, a adăugat ea.

Citește și: Ce penalități riscăm dacă nu plătim la timp taxele la stat

 

Citește mai multe despre proiecte, televiziune, televiziuni și TV pe Libertatea.

Comentarii