MENIU CAUTĂ
, de Simona Josan

Care este viaţa lui Marcel Prodan după SCANDALUL cu ALEXANDRA STAN? Uite ce NE-A DECLARAT în EXCLUSIVITATE!

Distribuie

După ce a fost acuzat de Alexandra Stan că ar fi bătut-o, mai bine de o lună Marcel Prodan a stat „la cutie”: şi-a şters contul de Facebook, a refuzat să stea de vorbă cu jurnaliştii, să iasă din casă sau să meargă la studio, singurul său contact cu lumea pe care o ştiuse până atunci fiind înfăţişările în faţa magistraţilor.
Dar iată că viaţa lui Marcel Prodan începe uşor să reintre pe un făgaş normal. „Impresarul bătăuş”, aşa cum a fost supranumit, şi-a reactivat contul de Facebook, unde fanii săi pot vedea că lucrurile stau la fel de bine ca înainte pentru manager. Astfel, de pe pagina lui de socializare se poate vedea că îşi petrece zilele alături de fiul său, pe care îl are dintr-o căsătorie anterioară, cu Adina, că a reînceput lucrul la studio şi chiar interacţionează cu amicii virtuali, cărora le răspunde diverselor întrebări.
Mai mult, acesta îşi continuă proiectele muzicale.
„Am câteva”, ne-a spus în exclusivitate Marcel. „Mai greu este cu timpul”, a adăugat el.
Întrebat ce îl inspiră în acest moment în realizarea noilor sale planurilor sale artistice, impresarul ne-a răspuns:
„Eu nu fac muzica aşa… Pur şi simplu începi un proiect şi lucrezi… Şi vezi apoi unde ajungi”.
INFO
Alexandra Stan l-a acuzat pe Marcel Prodan că a bătut-o, la jumătatea lunii iunie, în urma unor certuri legate de bani. După ce ar fi fost lovită, solista, care purta discuţia aprinsă cu Marcel Prodan în maşina acestuia, staţionată pe un drum naţional, a coborât, iar cearta a continuat și afară. Managerul ar fi fost la fel de agresiv, şi, conform spuselor ei, nu a încetat să o lovească. În acel moment pe lângă ei a trecut un echipaj al poliției, care ar fi salvat-o din mâinile agresorului.
În seara incidentului, o veste îi punea pe jar pe fanii Alexandrei Stan. „Alexandra Stan a fost implicată într-un accident. În prezent se recuperează. Vom reveni cu informații”, anunța managerul pe pagina oficială de Facebook a Alexandrei Stan, fără a preciza despre ce fel de incident este vorba.
Citeşte şi:

  • Marcel Prodan, GESTUL făcut la MAI BINE DE O LUNĂ, de la SCANDALUL legat de BĂTAIA încasată de ALEXANDRA STAN!
  • ALEXANDRA STAN, mai SCUMPĂ de când A LUAT BĂTAIE! Vezi ce tarife COLOSALE percepe noua firmă de impresariat, aceeaşi cu care lucrează Adele sau Alicia Keys!
Comentarii