Mergi direct la conținut »
Carmen Șerban spune adevărul despre starea ei de sănătate.  Mai clar de atât nici că se putea
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Carmen Șerban spune adevărul despre starea ei de sănătate. Mai clar de atât nici că se putea

Interpreta de muzică de petrecere Carmen Șerban a ținut să lămurească lucrurile în ceea ce privește starea ei de sănătate.

De Dana Aramă,

Carmen Șerban, care a trecut prin adevărate drame de-a lungul anilor, a ținut să pună capăt speculațiilor privind starea sa de sănătate.

Interpreta de muzică de petrecere, care recent a adormit la volan, a explicat, pe pagina sa de pe o rețea de socializare, că este cât se poate de sănătoasă și și-a îndemnat fanii să nu mai creadă orice aud în acest sens.


„SUNT SĂNĂTOASĂ TUN – ceea ce vă urez și vouă! NU AM NICI UN FEL DE PROBLEME DE SĂNĂTATE! Bună dimineața și vă mulțumesc pentru complimente, dar și pentru opinia voastră, extrem de sinceră! Totuși, eu rămân la blond, fiindcă culoarea naturală a părului meu este blond și pentru că mă simt foarte bine așa.

Vă propun să nu mai luați în seamă toate aberațiile care circulă pe internet, în legătură cu sănătatea mea. Este o știre falsă! Eu sunt și mă simt foarte bine, sunt sănătoasă, ceea ce îmi doresc și pentru voi – sănătate și multă fericire să vă dea Bunul Dumnezeu”, a explicat Carmen Șerban pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Artista a postat și câteva fotografii de la o filmare pe care a realizat-o recent și unde apare cu o perucă brunetă.


Citește și: ANALIZĂ. Toamna scumpirilor. Românii plătesc mai mult pe carburanți, energie, alimente. Urmează transporturile și căldura. Cresc și ratele la credite


 

Close
Închide
  Close