MENIU CAUTĂ
20 Apr. 2018 21:00 , de Ana Maria Păsat

VIDEO/Casa la care visează Adelina Pestrițu: un conac cu lac, multă verdeață și fântâni arteziene

Distribuie

Vedeta s-a mutat într-un apartament nou în toamna anului trecut. Cu toate acestea, casa la care visează Adelina Pestrițu nu seamănă cu cea în care a investit.

Statutul de vedetă i-a adus câștiguri frumușele, în ultimii ani.

Cumpătată însă în cheltuieli, bruneta a preferat să pună bani de-o parte și să-i investească într-o locuință. În toamna anului trecut, ea se muta într-un apartament nou, cu trei camere. Asta după cel vânduse pe cel cu două camere, după ceva luni de așteptare a unui cumpărător. Cu toate că a trecut ceva timp de când și-a schimbat domiciliul, Adelina nu a reușit nici acum să-și amenajeze apartamentul.

'Din octombrie, anul trecut, m-am mutat în casă nouă. Nici acum nu am terminat de amenajat. Sunt foarte sucită. Astăzi îmi place ceva și cumpăr, doar că mâine renunț și caut din nou', a declarat Adelina pentru Libertatea.

Deși stă într-un apartament de fițe, casa la care visează Adelina Pestrițu nu seamănă cu locuința sa actuală. Fosta prezentatoare tv și-ar dori un conac, cu multă verdeață și nu numai!

'Dacă aș sta să mă gândesc la ce visez eu, ar fi un conac, ceva superb. Să mă trezesc dimineața să văd multă verdeață, un lac, niște fântâni arteziene. Mai am până la casa visurilor mele. Dar cea actuală e casa pe care o merit în perioada asta a vieții mele, casa pentru care am muncit, pentru care mă bucur, de care am grijă. Căminul care acumulează amintiri, toate sentimentele de tot felul', a mai spus aceasta.

Și-a transformat o cameră într-un dressing

Adelina Pestrițu este însărcinată și va deveni mama unei fetițe. Ea fost tot timpul în pas cu moda. Și a ieșit mereu în evidență prin ținutele sale. De altfel, unul dintre motivele pentru care și-a vândut fostul apartament a fost și acela că nu mai avea loc unde să-și spună hainele! Ea și-a văzut însă visul cu ochii. Și a reușit ca în prezent, să aibă un dressing imens.

'Cea de-a treia cameră e un dressing pe care l-am visat atâta vreme', a mărturisit aceasta.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/ Fiul Andreei Marinescu, 'matinala' de la ProTV, e la școala de circ. 'Merge pe sfoară, face trapez și jonglerii'

 

Comentarii