Mergi direct la conținut »
Cât de provocatoare este Misha! Fosta soție a lui Connect-R își arată formele în ținute sumare | FOTO Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cât de provocatoare este Misha! Fosta soție a lui Connect-R își arată formele în ținute sumare | FOTO

Cât de provocatoare este Misha! Fosta soție a lui Connect-R își arată formele în ținute sumare | FOTO

Misha, fosta parteneră de viață a lui Connect-R, este din ce în ce mai provocatoare. Artista își expune trupul cu forme mai mult decât voluptuoase în ținute sumare.

De Dana Aramă,

Misha este o femeie frumoasă, conștientă de atuurile fizice pe care le are. Pe contul ei de Instagram, artista își înnnebunește fanii cu imagini în care apare mai provocatoare ca niciodată.

Cele mai recente imagini o înfățișează pe fosta soție a lui Connect-R în vacanța pe care a petrecut-o în Zanzibar. Într-un decor de poveste, Misha a pozat fără sutien, acoperită doar de un un halat din voal transparent. Artista ararată incredibil de bine, formele sale fiind mai mult decât apetisante.

„Așa fată frumoasă merită să stea în paradis”, „Frumoasă”, „Minunată”, „Cea mai frumoasă”, „Frumoasă, provocatoare și foarte sexy”, „Splendoare în natură’, „Fermecătoare”, au complimentat-o prietenii virtuali.

Connect-R s-a căsătorit cu Misha în în toamna anului 2014. Connect-R și Misha au împreună o fetiță, Maya. Anul trecut, în data de 14 august Connect-R a anunțat că s-a separat de Misha de peste un an.

Citește și: OPINIE/ Fostul șef SIE Claudiu Săftoiu analizează ultimele manevre militare din Marea Neagră: „Intensificarea prezenței NATO în zonă trimite Moscovei semnalul că Marea Neagră nu aparţine Rusiei”

 

Close
Închide
  Close