Mergi direct la conținut »
Cătălin Botezatu, despre femei și dragoste. "Mă plictisește, poate să fie și Miss Universe"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cătălin Botezatu, despre femei și dragoste. "Mă plictisește, poate să fie și Miss Universe"

Cătălin Botezatu, despre femei și dragoste. „Mă plictisește, poate să fie și Miss Universe”

Designerul Cătălin Botezatu a vorbit despre dragoste și femeie. El a explicat cum trebuie să fie o femeie pentru a-i menține atenția trează.

De Dana Aramă,

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai râvniți burlaci de la noi. Cu toate acestea, Cătălin Botezatu, care s-a iubit cu femei frumoase și celebre, este singur. Într-un interviu acordat revistei Avantaje, Cătălin Botezatu a mărturisit că nu mai crede în dragoste și a explicat cum ar trebui să fie o femeie care să-i stârnească interesul.

„Nu mai cred în dragoste, pentru că ea apare, dispare foarte repede. Dragostea apare pentru o perioadă, după care dacă nu intervine respectul, intervine obișnuința. Atunci categoric, totul se deteriorează, relația se deteriorează. Într-un cuplu, atât femeia cât și bărbatul, dacă nu se reinventează tot timpul. Pentru mine, dacă femeia nu e tot timpul nouă, dacă nu vine cu ceva nou în relație, mă plictisește, poate să fie Miss Univers, că devine boring (n.r. plictisitor).

Dacă nu are nici circumvoluțiuni și e doar frumoasă e și mai boring. Degeaba o iubești la început din toți rărunchii, dacă apoi e doar o piesă frumoasă. Niciodată nu am apreciat femeile doar frumoase și atât, mi-au plăcut femeile cu care să am o frecvență, care să aibă simț al umorului, al călătoriilor, care nu doar să mă plimbe prin mall-uri”, a declarat Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu s-a născut pe 3 decembrie 1966 la Alexandria şi este unul dintre cei mai cunoscuţi creatori de modă de la noi din ţară, având prezentări atât în România cât şi peste hotare. Cătălin Botezatu şi-a început cariera în 1984, ca manechin, lucrând prima dată cu Zina Dumitrescu. În 1985 a absolvit cursurile unei case de modă bucureştene, obţinând dreptul să participe la defilări în afara ţării, iar câteva luni mai târziu a obţinut titlul de “cel mai bun manechin al anului în Europa”, în cadrul unei competiţii care a avut loc la Frankfurt. După ce a absolvit cursurile Institutului European de Modă din Milano, Cătălin Botezatu şi-a deschis prima casă de modă, în 1996.


Citește și: VIDEO/Amintiri din vremuri de război: foamete, bombardamente și frică. Cum au fost evacuați oamenii din Timișești


 

Close
Închide
  Close