Mergi direct la conținut »
Cătălin Botezatu, marcat de situația Zinei Dumitrescu. "Aș vrea să mă duc să o văd, sper să nu fie pentru ultima oară"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cătălin Botezatu, marcat de situația Zinei Dumitrescu. "Aș vrea să mă duc să o văd, sper să nu fie pentru ultima oară"

Cătălin Botezatu, marcat de situația Zinei Dumitrescu. „Aș vrea să mă duc să o văd, sper să nu fie pentru ultima oară”

Designerul Cătălin Botezatu este marcat de tot ce se petrece cu Zina Dumitrescu în ultimul timp. Starea de sănătate a celebrei creatoare de modă s-a degradat mult.

Zina Dumitrescu, în vârstă de 82 de ani, se află de câțiva ani la azil, la Ghermănești. În ultima perioadă de timp, creatoarea de modă cunoscută drept Mama Zina, a slăbit foarte mult, 10 kilograme. Cătălin Botezatu, care are o relație extrem de strânsă cu creatoarea de modă, este profund marcat de situația în care se află aceasta.

„E tragic ce i se întâmplă Mamei Zina! Nu știu ce să spun, pentru că, în cazul de față, cunoscând-o atât de bine, cuvintele sunt de prisos…

În perioada în care mai aveam timp, mai ieșeam cu ea la mese, împreună cu prietenele și colegele mele, încercam să îi facem viața mai frumoasă”, a declarat Cătălin Botezatu pentru wowbiz.ro.

„Nu vreau să mă gândesc la nimic rău, pentru că oamenilor buni nu trebuie să li se întâmple lucruri rele, oamenii buni trebuie să primească din partea noastră doar gânduri pozitive. De aceea, în aceste clipe, energia noastră trebuie să fie canalizată către Mama Zina. Plec din țară, din păcate, săptămâna asta, dar imediat ce am să mă întorc, aș vrea să mă duc să o văd și…sper să nu fie pentru ultima oară”, a mai spus el.

Citește și: O aspirină că ne doare capul! Falsul medic i-a prostit și pe cei de la firma de medicamente Bayer! Știind-o „neonatolog”, nemții i-au finanțat participarea la un seminar din Sinaia, unde le-a învățat pe asistente și pe moașe cum să-i îngrijească pe nou-născuți

Close
Închide
  Close