MENIU CAUTĂ
14 Aug. 2018 12:38

Câte ținute a schimbat Oana Zăvoranu înainte să iasă din casă. „Mi-au spus angajații, că au numărat”

Distribuie

Oana Zăvoranu a dezvăluit de câte ori a schimbat o ținută înainte de a ieși din casă. Angajații ei au fost cei care au ținut socoteala ținutelor vestimentare schimbatre de vedetă.

Oana Zăvoranu a schimbat nici mai mult nici mai puțin de 24 de ținute într-o zi, înainte de a pleca de acasă. Dezvăluirea a fost făcută chiar de vedetă.

„De câte ori vă schimbați hainele, înainte să plecați de acasă?… adică vă răzgândiți? La mine e la extreme…..?
95% din dăți , ce pun pe mine, cu aia rămân… dar mai există acele 5%…. oh My God !?????…have mercy ???
Am bătut recordul acum două sâmbete… mi-au spus angajații, că au numărat:  24 de outfit-uri schimbate ca să ies din casă…
și a 25-ea a fost cu noroc! ???”, le-a mărturisit Oana Zăvoranu fanilor ei de pe rețelele de socializare, acolo unde a făcut publică și o imagine cu casa ei.


„Casă de vis!!!! Ca în filme !”, i-a transmis un admirator.

„Eu am făcut-o… ideile mele fără ‘design interior couch…my a… ???”, s-a lăudat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, în vârstă de 45 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. A fost actriță, cântăreață și moderatoare TV. A fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăoranu este măritată cu Alex Ashraf.


Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Miron Cozma, angajat fictiv de primarul Pandele. De un an și jumătate n-a trecut pe la serviciu!


 

Citește mai multe despre dezvaluiri, schimbat și tinute pe Libertatea.

Comentarii