MENIU CAUTĂ

Ce declară Gina Pistol după ce s-a aflat că fostul iubit devine tătic. A dat cărțile pe față despre Alin Cocoș

Distribuie

Gina Pistol a dezvăluit ce anume a făcut în momentul în care a aflat că fostul ei partener de viață, Alin Cocoș, urmează să devină tătic.

Alin Cocoș va deveni tată, iubita lui, Monica Orlanda fiind însărcinată. Monica Orlanda și Alin Cocoș formează un cuplu de aproape un an, după ce fiul lui Dorin Cocoș s-a despărțit de Gina Pistol, după o relație care a durat patru ani. În prezent, Gina Pistol formează un cuplu cu Smiley.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars, Gina Pistol a dezvăluit ce a făcut în momentul în care a aflat că fostul ei iubit, Alin Cocoș, urmează să devină tătic.

„Mă bucur pentru ei și chiar i-am scris un mesaj și l-am felicitat. Am împărțit trei ani cu omul respectiv. Sunt doi oameni care se potrivesc, s-au găsit unul pe altul și sincer mă bucur pentru ei. Mi-a raspuns la mesaj, mi-a mulțumit. Jur pe roșu, chiar mă bucur. Eu în momentul asta sunt foarte ok cu ce am. De ce să nu mă bucur și pentru alt om cu ce are „, a declarat Gina Pistol.

„Cred că da, și el mi-ar da mesaj să mă felicite. Nimic nu este întâmplător în viață și ne este dat să trăim anumite momente în anumite etape ale vieții. Pentru mine, poate până acum nu era pregatita sau nu era omul potrivit și le-a rânduit el așa cum trebuie „, a mai spus blonda.


Citește și: Editorial de Claudiu Săftoiu. România se clatină: mafiile din politică sar la gâtul mafiilor din justiție


 

Citește mai multe despre Alin Cocoș și tata pe Libertatea.

Comentarii