MENIU CAUTĂ

Ce discuție a avut Tudor Chirilă cu o șoferiță în buricul Capitalei. „Uimită că nu înțeleg”

Distribuie

Tudor Chirilă a fost neplăcut surprins de reacție unei șoferițe în buricul Capitalei.

Tudor Chirilă, recunoscut pentru declarațiile politice pe care le face, a ieșit în oraș și a avut parte de o experiență care i-a lăsat un gust amar.

El a avut o discuție, care însă n-a dus nicăieri, cu o șoferiță care parcase pe trecerea de pietoni ca să vorbească la telefon, deși la cîțiva metri distanță erau locuri libere pentru parcat.

„Piața Charles de Gaulles, Strada Popa Savu, acum zece minute. Doamnă bine, staționând pe trecerea de pietoni într-un SUV. – Sunteți pe trecerea de pietoni – Da, știu, vorbesc la telefon. – Da, dar sunteți pe trecerea de pietoni – Doar vorbesc la telefon, răspunde ea mai apăsat. Probabil uimită că nu înțeleg. Treizeci de metri mai încolo locuri libere de parcare.

În rest, totul e bine. Fiecare dintre noi suntem beton, iar legile nu se respectă în țara asta din cauza penalilor”, le-a povestit Tudor Chirilă, care are o geacă care a costat un leu, prietenilor săi virtuali.


Citește și: VIDEO | Robert, ”stewardesa cu barbă”, și viața lui la înalțime. ”Nu e deloc o meserie ușoară, întâlnești tot felul de oameni”


 

Citește mai multe despre tudor chirila, capitala, experiență și trecere de pietoni pe Libertatea.

Comentarii