De Denisa Macovei,

Pentru că femeia pe care o avea la treburile casnice nu mai poate să ajungă în perioada asta, toate activitățile domestice au rămas în grija ei. Obsedată de curățenie și acum de dezinfectare, moderatoarea de la „Teo Show” este nevoită să pună zilnic mâna pe mop și să spele toată casa. Chiar dacă are un ajutor în Maya, fiica ei, la acest procedeu adolescenta preferă să privească de pe margine și chiar să filmeze amuzată în timp ce mama ei trudește.

„Dacă cineva își imaginează că fac chestia asta de plăcere, e nebun. O fac de plictiseală și în al doilea rând pentru că vreau să-mi dau seama, pe bune, cât de importantă e minunata femeie de serviciu de la mine de la muncă, de la dumneavoastră de la muncă. Cea căreia uneori nu-i spunem bună ziua și care trebuie să ne dea cu mopul fix între ochelarii ăia scumpi cu care venim noi”, a spus Teo în timp ce lua pauză de la spălatul parchetului.

Spre norocul ei, pandemia asta nu a prins-o însă în bucătărie, căci atât ea, cât și fiica ei nu sunt gurmande, de-a lungul timpului preferând să comande în oraș decât să pregătească ele tot felul de preparate. „Noi nemâncând mare lucru, eu am operația respectivă la stomac, preferăm să nu ne obosim. De ce să te întrebuințezi dacă nu e musai”, ne-a spus Teo Trandafir.

Citeşte şi:

Ce făceau vedetele anul trecut pe vremea asta. Sorin Stratulat, hairtylistul vedetelor, se distra în Columbia

Codin Maticiuc vrea să „adopte” un medic aflat în lupta cu COVID-19. „Îi dau 500 de euro pe lună cât timp coronavirus e prezent ca amenințare”

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite