MENIU CAUTĂ
11 Mai. 2018 12:31

Ce a făcut Anamaria Prodan cu telefonul mamei ei. „Când îi formez numărul…”

Distribuie

Anamaria Prodan a explicat ce a făcut cu telefonul regretatei sale mame, interpreta de muzică populară Ionela Prodan.

Impresara Anamaria Prodan a trecut prin cea mai mare durere luna trecută, când a pierdut-o pe mama sa, celebra cântăreață de muzică populară Ionela Prodan.

Vedeta suferă enorm după dispariția mamei sale și recurge la tot felul de gesturi pentru a-și alina dorul de aceasta.

Anamaria Prodan a decis să nu închidă niciodată numărul de telefon pe care îl avea mama sa. Impresara a mărturisit că obișnuiește să sune pe telefonul mamei sale, care stă lângă ea, pe noptieră.

„Am telefonul ei mereu pe noptieră şi, când îi formez numărul, îi aud telefonul sunând lângă mine. Este aici. Am decis să nu închid niciodată numărul ei de telefon. Aşa simt că a rămas lângă mine. Ştiu că mama şi-a terminat misiunea pe care a avut-o pe pământ. Ştiu şi cred că, aşa cum ea a venit înaintea mea pentru a-mi pregăti venirea pe pământ, la fel şi acum, s-a dus acolo sus să-mi pregătească sosirea, atunci când va veni timpul', a povestit Anamaria Prodan pentru revista Unica.

Anamaria Prodan a explicat și de ce nu i-a spus nimic mamei sale despre boala de care suferea.

„Cred că atunci când aflăm un astfel de diagnostic, oricât de puternici am fi, la un moment dat tot începem să ne consumăm și să plângem, tot ne lăsăm afectați. Nu am vrut să știe și nu am lăsat pe nimeni să se apropie de ea fără să fiu eu acolo. Am pândit-o efectiv, secundă de secundă. Dacă auzea la televizor ceva legat de cancer, imediat îi schimbam canalul”, a declarat impresara.

Interpreta de muzică populară Ionela Prodan a încetat din viață în data de 16 aprilie. Avea 70 de ani și a fost răpusă de o boală cruntă la pancreas. Ionela Prodan a fost înmormântată la Cimitirul Bellu din Capitală.


Citește și: Elena Udrea, din Costa Rica: „Am plecat din România când mi-am dat seama că nu am nicio șansă să fiu judecată corect'


 

Citește mai multe despre ionela prodan, boala, dezvaluiri, Mama și Telefon pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii