MENIU CAUTĂ

CE ÎŞI DORESC ARTIŞTII DE LA ANUL 2015? (EPISODUL I) | Ce va schimba CONNECT-R anul viitor în viaţa lui şi ce „pachet mare” aşteaptă THEO ROSE de la noul an

Distribuie

Libertatea vă prezintă bilanţul pentru acest an al celor mai cunoscuţi şi celor mai talentaţi muzicieni de la noi, dar şi rezoluţiile de nou an ale acestora.
Connect-R
„Îmi doresc ca noul an să-mi aducă sănătate! Fără sănătate nu putem avea niciun spor şi nici un pic de energie pentru a ne îndeplini visele. În 2015 cu siguranţă voi vrea să modific puţin ordinea priorităţilor. Anul acesta, fără doar şi poate, cea mai mare realizare este Maya, fetiţa mea”, ne-a declarat Connect-R.

Theo Rose
„Aş vrea să primesc de la noul an un pachet mare de sănătate şi energie pentru a-mi putea atinge scopurile şi a-mi bucura susţinătorii cu muzica mea. Sunt sigură că se vor schimba multe lucruri în 2015, cu excepţia felului meu de a fi. Mie ideea de schimbare îmi vine pe moment…aşa cum s-a întâmplat şi în privinţa părului. Abia aştept anul 2015! Revelionul îl voi petrece cântând cu siguranţă, dar îmi voi rezerva câteva ore şi pentru distracţie”, spune Theo, care spune că realizarea cea mai mare de anul ăsta este, în cazul ei, piesa „Pe bune”. „Publicul a cântat-o cu mine şi m-a făcut să mă simt apreciată şi iubită”, a adăugat simpatica artistă.

BiBi
„Vreau ca noul an să-mi aducă multe proiecte muzicale de succes, cu mulţi fani. Vreau ca anul 2015 să mă surprindă într-un mod cât se poate de plăcut, pentru că va fi un an cu multe proiecte noi. Voi încerca să folosesc învăţăturile zilnice din lecţiile pe care le voi primi şi voi preţui fiecare dar, încercând să-l înţeleg cât mai mult. Îmi doresc împliniri şi victorii în noul an. Nu vreau să schimb nimic special în 2015. Voi căuta performanţa în mine, îmi voi cere zi de zi mai mult. Îmi voi îmbrăţişa mai mult prietenii, voi petrece mai mult timp cu ei, voi încerca să îi cunosc mai de aproape. Le voi spune printr-un mesaj, de fiecare dată când voi avea ocazia, cât de preţioasă este prezenţa lor în viaţa mea”, spune BiBi. Despre 2014, numai de bine. Cea mai mare realizare pentru BiBi este chiar lansarea în muzică. „Le mulţumesc celor care au avut încredere în mine. Am avut două videoclipuri, trei piese noi, fiecare cu o aromă diferită, fresh, cu un sound nou”, spune ea.

Lara Lee
„Mi-aş dori ca noul an să îmi aducă inspiraţie pentru a compune cel puţin o piesă care să devină hit, muzica şi vocea mea să devină cât mai cunoscute şi apreciate de publicul care încă aşteaptă mult de la mine. Sunt atât de multe de schimbat în 2015, încât mi-e greu să spun ceva exact. Pot spune ceea ce nu mi-aş dori să se schimbe: suportul moral al familiei mele. Ei au fost întotdeauna lângă mine şi m-au susţinut, mi-au dat putere pentru a merge mai departe. Deşi mi-aş fi dorit mai mult de la 2014, se pare că anul nu a fost atât de generos cu mine şi au rămas multe lucruri începute şi neterminate. Totuşi, piesa All for you reprezintă un început de drum pentru mine ca artist”, spune Lara Lee.

Anna May
„Vreau ca anul nou să-mi aducă sănătate multă, cu restul mă descurc eu. Aş vrea ca în 2015 să nu mai fiu pieton şi să îmi iau carnetul de conducere. În 2014 au fost mai multe realizări, dar una pe care am să o împărtăşesc şi cu voi este lansarea primului meu single „Bum bum”, alături de Skizzo skillz. Ţin cu această ocazie să le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat să îmi îndeplinesc cel mai tare vis, visul de a cânta”, ne-a povestit Anna May.

Comentarii