MENIU CAUTĂ
11 Oct. 2018 22:42

Ce își dorește Adrian Enache de la fiica sa. „M-aș bucura să o văd cu un băiat de mână, dar e greu”

Distribuie

Cântărețul Adrian Enache a vorbit despre fiica sa, Diana, de care este foarte mândru. Artistul a spus ce și-ar dori de la aceasta.

 

Diana, fiica solistului Adrian Enache, a îmbrăcat rochia de mireasă în cadrul unei prezentări. Cântărețul a fost extrem de încântat să o vadă așa. La emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars, Adrian Enache a afirmat despre fiica sa: „M-aș bucura să o văd cu un băiat de mână, dar e greu”.

Cântărețul a mai făcut dezvăluiri despre fiica sa, afirmând că acesteia nu-i plac băieții de bani gata: „Ei nu îi plac astfel de băieți”.

„Ea vrea independență financiară”, a mai afirmat interpretul despre Diana, potrivit spynews.ro.

Fiica lui Adrian Enache  a trecut printr-o mare dramă în 2014, după ce portarul libanez a înjunghiat-o și a încercat să o violeze. Fata a fost atacată în scara blocului în care locuia. Ali Kanaan, libanezul care a atacat-o pe Diana Enache, a fost condamnat în la închisoare.  În luna septembrie a acestui an, Diana Enache a aflat că acesta a fost eliberat din închisoare.

Citește și: VIDEO/ Mesaj neașteptat în redacția Libertatea al purtătorului de cuvânt al BOR. Patriarhul îi ceartă pe preoții „inchizitori” și îi apără pe credincioși!

 

Citește mai multe despre declaratie și dorință pe Libertatea.

Comentarii