Mergi direct la conținut »
Ce spune fiica lui Adrian Enache despre eliberarea agresorului libanez. "Mi-e frică de o răzbunare"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce spune fiica lui Adrian Enache despre eliberarea agresorului libanez. "Mi-e frică de o răzbunare"

Ce spune fiica lui Adrian Enache despre eliberarea agresorului libanez. „Mi-e frică de o răzbunare”

Diana Enache, fiica solistului Adrian Enache, a făcut declarații despre eliberarea celui care a agresat-o în scara blocului în urmă cu patru ani. Fiica lui Adrian Enache  a trecut printr-o mare dramă în 2014, după ce portarul libanez a înjunghiat-o și a încercat să o violeze. Fata a fost atacată în scara blocului în care locuia. Ali Kanaan, libanezul care a atacat-o pe Diana Enache, a fost condamnat în la închisoare.  În luna septembrie a acestui an, Diana Enache a aflat că acesta a fost eliberat din închisoare.

De Dana Aramă,

Diana Enache a fost invitată, împreună cu tatăl său, la o emisisiune de televiziune, unde cei doi au făcut declarații despre eliberarea agresorului.


„În momentul de faţă, mi-e frică. Nu pot să pozez într-o femeie de fier. Mi-e frică de o răzbunare atât timp cât ştiu cu câtă sete m-a înjunghiat şi voia să mă omoare. Atunci am avut forţa necesară de a-l învinge. Îmi era frică ca acum să nu-şi dorească răzbunarea. Nu vreau să trăiesc aşa. Cuvintele sunt de prisos. Fapta a fost făcută. Era logic că la un moment dat va ieşi şi-mi era frică de momentul aceasta”, a declarat Diana Enache, potrivit spynews.ro.
„Eu m-am gândit foarte mult şi am luat toate măsurile de precauţie şi sunt liniştit. Oricum şi-a distrus toată viaţa. L-au părăsit şi copiii şi soţia. Eu îi cer lui Dumnezeu să-mi dea forţa să mă stăpânesc. Mie îmi place dreptatea, adevărul şi valoarea. Sunt foarte puternic. Orice îmi pun în cap, reuşesc. Mi-aş dori să intru în sufletul lui să văd ce l-a îndemnat să facă aşa ceva”, a completat cântărețul Adrian Enache.

 


Citește și: EXCLUSIV / Ion Duduianu a făcut infarct de supărare că i-a fost respinsă eliberarea. Familia i-a făcut priveghe de faraon, cu cort pe stradă și maneliști


 

Close
Închide
  Close