De Dan Băcan,

  • N-are voie să se apropie de Diana la mai puțin de 100 de metri

Judecătorii i-au aplicat libanezului, pe lângă pedeapsa cu executare, și mai multe interdicții, între care se regăsește și cea de a nu se apropia de Diana la mai puțin de 100 de metri. Evident, această restricție se va aplica după ce Ali Kanaan cva executa pedeasa principală. „În temeiul art. 67 alin. 1 C.pen. aplică inculpatului Kanaan Ali Riad pedeapsa complementară prevăzută de art. 66 alin. 1, lit. a, b, g, h, k, n şi o C.pen., respectiv interzice inculpatului exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, dreptul de a ocupa funcţia, de a exercita profesia sau meseria ori de a desfăşura activitatea de care s-a folosit pentru săvârşirea infracţiunii, respectiv activităţi de pază şi protecţie, dreptul de deţine, purta şi folosi orice categorie de arme, dreptul de a ocupa o funcţie de conducere în cadrul unei persoane juridice de drept public, dreptul de a comunica cu numita Enache Diana Andreea sau cu membri de familie ai acesteia ori de a se apropia la mai puţin de 100 de metri de acestea, dreptul de a se apropia la mai puţin de 100 de metri de locuinţa, locul de muncă, şcoala sau alte locuri unde persoana vătămată Enache Diana îşi desfăşoară activităţi sociale în condiţiile stabilite de instanţa de judecată pe o perioadă de 5 (cinci) ani. În temeiul art. 65 alin. 1 C.pen. rap. la art. art. 66 alin.1 C.pen. interzice inculpatului Kanaan Ali Riad ca pedeapsă accesorie exercitarea drepturilor prev. de art. art. 66 alin. 1, lit. a, b, g, h, k, n şi o C.pen., respectiv interzice inculpatului exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, dreptul de a ocupa funcţia, de a exercita profesia sau meseria ori de a desfăşura activitatea de care s-a folosit pentru săvârşirea infracţiunii, respectiv activităţi de pază şi protecţie, dreptul de deţine, purta şi folosi orice categorie de arme, dreptul de a ocupa o funcţie de conducere în cadrul unei persoane juridice de drept public, dreptul de a comunica cu persoana vătămată Enache Diana Andreea sau cu membri de familie ai acesteia ori de a se apropia la mai puţin de 100 de metri de acestea, dreptul de a se apropia la mai puţin de 100 de metri de locuinţa, locul de muncă, şcoala sau alte locuri unde persoana vătămată Enache Diana îşi desfăşoară activităţi sociale din momentul rămânerii definitive a hotărârii de condamnare şi până când pedeapsa principală privativă de libertate a fost executată sau considerată ca executată”, scriu judecătorii.

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!
Recomandări

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!

 
Suceava este noul Colectiv: manageri de spital susținuți politic, achiziții cu firme de casă, o clinică nouă ce stă nedeschisă la Fălticeni și minciuni despre COVID-19
Recomandări

Suceava este noul Colectiv: manageri de spital susținuți politic, achiziții cu firme de casă, o clinică nouă ce stă nedeschisă la Fălticeni și minciuni despre COVID-19

 
  • Daune morale de 50.000 de euro

Nici la capitolul despăgubiri, instanța n-a fost zgârcită și a dispus, ca pe lângă cheltuieli de judecată în sumă de 6.000 de lei, Kanaan să-i plătească fiicei lui Adrian Enache, în solidar cu firma la care lucra, suma de 50.000 de euro daune morale. „Admite în parte acţiunea civilă formulată de partea civilă. În temeiul art. 397 alin. 1 C.pr.pen. rap. la art. 19 C.pr.pen. şi art. 1357 C.civ., art. 1373 alin. 3 C.civ., art. 1382 C.civ. obligă, în solidar, inculpatul şi persoana responsabile civilmente S.c. …  S.r.l., cu sediul în Bucureşti, plata sumei de 50.000 de euro, echivalentul în lei la cursul BNR din data efectuării plăţii, reprezentând daune morale, către partea civilă Enache Diana Andreea”, mai arată magistrații.

Primăriile din București nu au de unde să cumpere dozatoare cu dezinfectant pentru scările de bloc
Recomandări

Primăriile din București nu au de unde să cumpere dozatoare cu dezinfectant pentru scările de bloc

 
  • Agresorul, obligat să dea probe ADN

Agresorul Dianei Enache va rămâne, în urma deciziei de condamnare, și fără cuțitul cu care i-a provocat răni tinerei și totodată, va fi obligat să se supună recoltării de probe biologice. „În temeiul art. 112 lit. b C. pen. dispune confiscarea briceagului folosit la comiterea infracţiunii şi depus la camera de corpuri delicte conform dovezii seria H nr. 0087428. În baza art. 7 alin. 1 şi 2 şi art. 4 alin. 1 lit. b din Legea nr. 76/2008 privind organizarea şi funcţionarea Sistemului Naţional de Date Genetice Judiciare, dispune prelevarea probelor biologice de la inculpatul Kanaan Ali Riad în vederea introducerii profilelor genetice în S.N.D.G.J”, scriu judecătorii, a căror sentință poate fi atacată cu apel în 10 zile.
 

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres