MENIU CAUTĂ
30 Iul. 2018 09:56

Ce obișnuia să facă Andreea Mantea în cabină înainte de intrarea în emisiune. S-a dat singură de gol

Distribuie

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea a dezvăluit cu ce își ocupa timpul înainte de a intra în direct la emisiunea pe care o prezenta cu Victor Slav.

Andreea Mantea a făcut dezvăluiri din culise. Focoasa brunetă a mărturisit ce obișuia să facă în cabina de machiaj, înainte de a intra în direct la emisiunea sa de noapte de la kanal D, pe care a moderat-o alături de Victor Slav.

Andreea Mantea a recunoscut că este înnebunită după serialele turcești, astfel că niciodată nu a fost gata la machiaj pentru că nu-și putea lua ochii de la TV.

„Așa se întâmplă de fiecare dată. Sunt pe ultima sută de metri. Niciodată nu sunt la timp gata la machiaj. Întotdeauna intru așa… Din cauza acestor minunate seriale turcești, pe care le urmărim cu sufletul la gură. Chiar de aici… scaunul ăsta știe foarte multe lucruri.

Am plâns foarte tare pe acest scaun uitându-mă la serialele turcești sau primind sau auzind fel și fel de vești, de lucruri…”, a dezvăluit Andreea Mantea într-un interviu pentru postul de televiziune Kanal D.

Andreea Mantea este una dintre cele mai sexy prezențe de pe micile ecrane din România. cel mai recent show pe care l-a prezentat a fost la postul de televiziune Kanal D, unde l-a avut coleg pe Victor Slav. În ceea ce privește viața amoroasă, Andreea Mantea a sucit mințile multor bărbați. cele mai cunoscute relații ale sale au fost cu cântărețul Ștefan Stan și cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea, împreună cu care are un băiețel, David.


Citește și: Psihologul Libertatea, despre polițista care și-a împușcat mortal mama, bebelușul și apoi s-a sinucis: „Este vorba fie de o nevroză despresivă Post Partum, fie de o psihoză Post Partum”


 

Citește mai multe despre dezvaluiri, emisiune, kanal d și seriale turcesti pe Libertatea.

Comentarii