Mergi direct la conținut »
Ce pas important au făcut Brigitte Sfăt și Florin Pastramă în relația lor
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce pas important au făcut Brigitte Sfăt și Florin Pastramă în relația lor

Ce pas important au făcut Brigitte Sfăt și Florin Pastramă în relația lor

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au făcut un nou pas important în relația lor. Cei doi s-au mutat împreună.

De Dana Aramă,

 

Lucrurile sunt din ce în ce mai serioase în relația dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă. Bruneta și actualul ei iubit s-au mutat împreună, în vila acesteia, potrivit click.ro.

Deşi emisiunea Ferma rulează pe post, cei doi porumbei sunt deja acasă şi s-au mutat împreună de aproape două luni, în vila luxoasă din Pipera.

Florin Pastramă şi-a luat hainele şi s-a mutat direct la Brigitte acasă, în vila ei cu piscină din Pipera.Acum cei doi se pregătesc de nuntă mare.

„Brigi şi Pastramă sunt împreună din prima zi de când Florin a ieşit din «Fermă». Nu s-au despărţit nicio clipă. Ea a cunoscut-o şi pe mama lui, doamna Pastramă chiar o iubeşte şi o îndrăgeşte pe Brigitte. Mănâncă din trei în trei zile la ea, gătesc împreună. Nu este exclus ca cei doi proumbei să se mute împreună anul viitor, adică la Pastramă, care are o casă cu 20 de camere. E cât un hotel”, a declarat un apropiat de-al celor doi pentru sursa mai sus-menționată.

„Brigitte şi Pastramă sunt de aceeaşi religie. Au fost amândoi la pastor, au primit binecuvântarea şi s-au logodit. Nunta va avea loc peste câteva săptămâni”, a adăugat sursa respectivă.


Citește și:

Radu Mazăre: „Scăpați de mine, stați să vedeți când vin frații mei, gemenii!” Replica rămasă în istorie a elevului „inteligent, dar nerespectuos”, devenit unul dintre marii fugari ai României

Close
Închide
  Close