Mergi direct la conținut »
Ce spune Andra după concertul susținut la Cerbul de Aur 2018. "Mi-am amintit de toate lucrurile care contează cu adevărat în viața mea" | FOTO Galerie foto
8imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce spune Andra după concertul susținut la Cerbul de Aur 2018. "Mi-am amintit de toate lucrurile care contează cu adevărat în viața mea" | FOTO

Ce spune Andra după concertul susținut la Cerbul de Aur 2018. „Mi-am amintit de toate lucrurile care contează cu adevărat în viața mea” | FOTO

Andra a susținut un concert pe scena Festivalul Cerbul de Aur 2018 în prima seară a evenimentului care are loc la Brașov.

De Dana Aramă,

Andra, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, a urcat pe scena festivalului Cerbul de Aur 2018 miercuri seara, 29 august. Artista a susținut un concert în fața celor veniți să-i vadă pe scenă pe artiștii preferați.

Andra a fost mai mult decât încântată de spectacolul pe care l-a susținut în Piața Sfatului, eveniment care a emoționat-o foarte mult.

 „Aseară, la Festivalul Cerbul de Aur, am simțit de parcă am călătorit în timp și mi-am (re)amintit de toate lucrurile care contează cu adevărat în viața mea: iubire, familie, prietenie, talent, voce. Am pus câte puțin în piesele interpretate și am avut senzația că muzica, într-adevăr, ne unește pe toți! Vă mulțumesc din suflet #TeamAndra, Dan Bittman și Connect-R pentru toată susținerea!!! #CerbulDeAur #Brașov #2018 @ Brașov, România”, le-a spus Andra fanilor ei de pe rețelele de socializare.

Cântăreața a dat publicității mai multe imagini din timpul concertului său de la Brașov.

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur are loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov și va fi transmis de TVR. Din juriul Cerbului de Aur fac parte Luminița Dobrescu, Mădălin Ionescu, Arsenie Todiraș și Kitty CepragaIulia Vântur prezintă Cerbul de Aur 2018, alături de actorul italian Gabriel Garko.


Citește și: SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!

 

Close
Închide
  Close