MENIU CAUTĂ

Ce spune Andreea Marin despre inelul de logodnă. „Îl port pe mâna stângă pentru că…”

Distribuie

Andreea Marin a fost întrebată despre inelul cu care a fost fotografiată recent și despre care s-a spus că ar fi de logodnă.

Andreea Marin a fost invitată la emisiunea Agentia VIP, pe care Cristi Brancu o moderează la Antena Stars.

În cadrul interviului, vedeta de televiziune a fost întrebată și despre inelul pe care îl are pe mâna stângă și cu care a apărut într-o recentă fotografie pe care a postat-o pe contul său de socializare. Despre acest inel s-au făcut speculații cum că ar fi un inel de logodnă primit de la actualul ei iubit, Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia.

Andreea Marin a lămurit lucrurile:

„Este un inel pe care eu l-am primit de la Malvina Cervenchi. Este creația ei. Este un inel cu simbolul infinitului. Este un inel cu trei verigi simbolizând trilogia dragostei. Dar, nu este un inel de logodnă. Îl port pe mâna stângă, pe degetul acela îmi vine. Nu interpretați greșit lucrurile. Nu este logodnă, încă. Nu trebuie să te mai grăbești în viață, toate lucrurile vin când trebuie să vină, la momentul lor”.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România, care a făcut un imens succes cu emisiunea „Surprize, surprize”, de la postul național de televiziune. Este mama unei fetițe, Violenta, din mariajul pe care l-a avut cu artistul Ștefan Bănică Junior. În prezent, Andreea Marin trăiește o poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia.


Citește și: Cum a fost interzis Cristian Țopescu de Elena Ceaușescu. Timp de șapte ani a stat departe de televiziune


 

Citește mai multe despre adrian brancoveanu, Andreea Marin, inel și inel de logodna pe Libertatea.

Comentarii