Mergi direct la conținut »
Ce spune Dan Negru despre salariul lui și al Andreei Esca. "O să fie cool în ziua în care o să-mi arăt fluturașul de Revelion"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce spune Dan Negru despre salariul lui și al Andreei Esca. "O să fie cool în ziua în care o să-mi arăt fluturașul de Revelion"

Ce spune Dan Negru despre salariul lui și al Andreei Esca. „O să fie cool în ziua în care o să-mi arăt fluturașul de Revelion”

Dan Negru a comentat, pe Facebook, despre salariul său și al Andreei Esca, după ce s-a scris din nou în presă despre sumele cu care ar fi remunerați aceștia.

De Dana Aramă,

„A apărut azi un alt clasament al salariilor în televiziune și m-am văzut pe locul doi după Esca…???.

NU! Nu iau 135 mii de euro/sezon, după cum sunt sigur că nici Esca nu ia milionu pe an pe „fluturaș”. Dar dacă e atâta interes înseamnă ca o să fie cool ziua in care o să-mi arăt “fluturașul” de Revelion ?

Totuși, într-una dintre cele mai sărace piețe de publicitate din Europa, cum e cea din România, sunt oameni care apar la televizor pe un salariu comparativ cu cel al lui Richard Quest de la CNN.
Richard Quest în America, pe o piață de publicitate de vreo 200 miliarde și ai noștri aici, pe una de nici juma de miliard…

Quest are una bună despre bani:
„Dacă vrei să ştii ce părere are Dumnezeu despre bani, uită-te la ce fel de oameni îi dă”
???”, a scris Dan Negru în mediul online.

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți prezenntatori de televiziune din țara noastră. De-a lungul anilor, acesta a moderat numeroase show-uri care s-au bucurat de mare succes la public. Dan Negru este căsătorit cu Codruţa, împreună cu care are doi copii – Daria şi Bogdan. Daria s-a născut pe 11 februarie 2010, iar băieţelul Bogdan a venit pe lume în martie 2012.

Citește și: Recomandările culturale ale săptămânii. Descoperiți-l pe Bogdan Dumitrache, actorul de teatru, și lecuiți-vă de pesimism cu o carte despre evoluția lumii

 

Close
Închide
  Close