Mergi direct la conținut »
Ce spune Ilie Năstase despre mutarea fostei soții și a fiicelor lui. "Atunci eu o să fac naveta"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce spune Ilie Năstase despre mutarea fostei soții și a fiicelor lui. "Atunci eu o să fac naveta"

Ce spune Ilie Năstase despre mutarea fostei soții și a fiicelor lui. „Atunci eu o să fac naveta”

Ilie Năstase și-a spus părerea după ce s-a aflat că fosta sa soție, Amalia, intenționeze să se mute în America, cu toată familia, inclusiv cu cele două fiice pe care le au împreună.

De Dana Aramă,

Amalia Năstase, fosta parteneră de viață a lui Ilie Năstase, a mărturisit că are de gând să se mute definitiv în America, pentru ca fete sale și ale  fostului sportiv să poată studia acolo. Fostul campion la tenis a mărturisit că nu este deranjat de acest lucru și că este dispus să facă naveta pentru a-și vedea fetele.

„Copiii mei sunt bine indiferent unde se vor afla. Dacă ele vor să studieze peste Ocean, atunci eu am să fac naveta în America, o să merg mai des cu avionul. Sau, dacă vor să mă vadă, vor veni ele la mine, în vacanţe”, a declarat Ilie Năstase pentru click.ro.

Amalia Năstase, în vârstă de 42 de ani, a fost căsătorită cu Ilie Năstase, însă cei doi au ajuns la separare în urmă cu opt ani.Cei doi au împreună două fete, pe Alessia, în vârstă de 16 ani, și pe Emma, de 13 ani. De câțiva ani, Amalia Năstase trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de omul de afaceri Răzvan Vasilescu, împreună cu care are un băiețel, Toma, de 3 ani.

Citește și: Libertatea a discutat la Cernăuți cu Oleksandr Rîbak, 28 ani, care predă o materie ce-n România e doar la nivel de opțional la patru licee: educație juridică

 

Close
Închide
  Close