Mergi direct la conținut »
Ce spune Ionuț Gojman, de la Insula Iubirii, despre Mirela, fosta sa iubită. "Ne urmărim pe Facebook, Instagram"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce spune Ionuț Gojman, de la Insula Iubirii, despre Mirela, fosta sa iubită. "Ne urmărim pe Facebook, Instagram"

Ce spune Ionuț Gojman, de la Insula Iubirii, despre Mirela, fosta sa iubită. „Ne urmărim pe Facebook, Instagram”

Ionuț Gojman, care a fost în centrul atenției în sezonul trecut de la Insula Iubirii, din cauza relației pe care a avut-o cu Mirela Baniaș, a făcut declarații despre cea care i-a fost iubită.

De Dana Aramă,

 

Ionuț Gojman a trăit o poveste de dragoste cu Mirela Baniaș. Cei doi au participat în ediția trecută a show-ului Insula Iubirii, acolo unde au pus capăt relației lor. În prezent, Ionuț Gojman este ipsită în noul sezon al emisiunii, în timp ce Mirela Baniaș și-a refăcut viața alături de Florin Tecar.

La emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stras, ionuț Gojman a mărturisit că nu mai vorbește cu Mirela, însă cei doi continuă să se urmărească pe rețelele de socializare.

„Mai ştiu din ce văd în media. Ne urmărim pe Facebook, pe Instagram. E viaţa ei, o priveşte. Văzusem şi în iarnă că a fost însărcinată şi din păcate a pierdut-o. E viaţa ei. Important e să fim naturali şi să ţii la sinceritate. Poţi să mergi pe insulă şi să joci teatru. Oricum insula te demască”, a declarat Ionuț Gojman.

El a mărturisit că în momentul în care au decis să meargă împreună la Insula Iubirii, relația lor deja nu mai funționa.

„Când am ajuns pe insulă noi eram cu probleme şi nu mai eram atât de îndrăgostiţi. Ideea era că poate o mai lungeam o perioadă, dar clar nu mergea relaţia. Emisiunea este un test foarte bun pentru cuplurile care au probleme. M-am simţit confortabil şi ca concurent şi ca ispită”, a afirmat el.


Citește și:

CORESPONDENȚĂ DIN BULGARIA/ Reporterii Libertatea l-au văzut pe Papa Francisc în vizita din Bulgaria și știu secretul unui salut sincer din papamobil. „San Lorenzo” a adus un zâmbet larg

Close
Închide
  Close