MENIU CAUTĂ
30 Aug. 2018 10:52

Ce vrea să facă Oana Zăvoranu doar cu soțul ei. „Ca să meargă lucrurile perfect”

Distribuie

Oana Zăvoranu a decis să plece în vacanță cu soțul ei. Vedeta vrea să se bucure din plin de compania partenerului ei de viață departe de agitația de zi cu zi.

Oana Zăvoranu  se pregătește să plece în vacanță împreună cu partenerul ei de viață, Alex. Oana Zăvoranu vrea să petreacă timp în compania acestuia fără să fie preocupată de diverse lucruri care țin de viața de zi cu zi.

„Mă pregătesc de vacanță… De fapt, de o mini-vacanță… că am nevoie, ca să îmi incarc puțin bateriile. Mereu după o mică pauză, știu că vin cu forțe noi și idei smart, așa cum vreau eu.

Și mai ales, simt nevoia să petrec câteva zile cu Alex, fără telefoane, mail-uri, mesaje, întâlniri și tot ce facem zilnic, ca să meargă lucrurile perfect ?.
Am multe surprize în toamnă pentru voi și trebuie să fie totul wow…Love, Oana ?”, a spus vedeta.

Oana Zăvoranu, în vârstă de 45 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. A fost actriță, cântăreață și moderatoare TV. A fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăoranu este măritată cu Alex Ashraf.


Citește și: SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!

Nunta politico-mondenă a anului! Pe socrul Dragnea l-au costat artiștii 35.000 de euro


 

Comentarii