„O PORCĂRIE COMUNISMUL lui CEAUȘESCU!???
Plătise datoria, înfometându-ne și făcându-ne să trăim în FRICĂ, TEROARE, DEZBINARE și URĂ cu aproapele nostru, în infernul ateismului materialist-dialectic stalinist, și-n mizerie morală, politică și socială!
MINCIUNĂ în toate sensurile!!! Corupție la toate nivelurile!  Dădeai spagă PESTE TOT, pentru ORICE! Minciună, lene, trădare, mizerie, plângeri peste tot, cerșire și durere, peste tot!
Umilința oamenilor terorizați de inculții și demoniacii comuniști!!!
Frigul iernii, de îngheța apa în pahar, în casele oamenilor! Lipsă de gaz, căldură, mâncare și haine!  Lipsa și raționalizarea maximă a benzinei, cu, cozi interminabile de zile întregi, într-o țară petrolieră ca România!
Galantarele goale peste tot, în alimentarele comuniste, însoțite de típica expresie „ce se dă, unde se dă”! Singura preocupare reală a familiei române a epocii „de aur”! Scârbă deplină!
Cozi kilometrice cu noaptea-n cap și cu scăunelul bătrânilor pensionari, sacrificați să stea în frig la coadă, iarna! Raționalizarea și cartelizarea mâncării, esențiale traiului. Jumate de pâine pe cap de om. Kilu de ulei și zahăr!”, a scris actrița în mediul online.
„Anihilarea populației prin foame și frică! Demența curată! Amintirea cărnii inexistente și apariția „cărnii de soia”…
Totul era o mare porcărie și MINCIUNĂ!
Lipsă de LIBERTATE, lipsă de DEMNITATE, LIPSĂ de ADEVĂR! LIPSĂ DE DREPTURI UMANE! LIPSA LIBERTĂȚII DE EXPRIMARE! LIPSA LIBERTĂTII DE MIȘCARE!!! URMĂRIRI, SCHIGIUIRI, ȘI PERSECUȚII POLITICE de către comuniști înspre oamenii care încercau să vorbească liber! ÎNCHISOARE ÎN PROPRIA ȚARĂ!!!

Teroarea comuniștilor aplicată peste oamenii de rând, care nu gândeau că „tovarășu'”!
PERSECUȚIA CULTULUI LIBER ȘI A CREDINȚEI ÎN DUMNEZEU! Impunerea ATEISMULUI la rang de LEGE!  Cultul grețos al personalitătii! Sărăcie lucie în marea majoritate a populației române! O mare durere și rușine pentru istoria noastră! Sutele de mii de crime politice, comise de Ceaușescu și gașca lui de oameni-demoni, torționari demenți, plătiti de „TOVARĂȘII” care, în schimb, AVEAU DE TOATE!!!
Toate privilegiile capitaliste, numai pentru a-l sluji pe „marele OM” și ideologia să Sanatist-Stalinistă și feudală, în același timp!

Draci cu putere politică, ce terorizau sufletele și viețile oamenilor și mai ales împotriva celor care doreau și indrăzneau să-și exprime dorința și lupta frontală, pentru o Românie liberă și democrată!  Erau din nefericire, din ce în ce mai puțini.
Ori plecaseră, cu chiu cu vai, părăsindu-și, obligați de persecuții, țara și familia, ori erau anihilați psihic, economic și politic, prizioneri în propria țara!
TEROARE MAXIMĂ în populație și în subconștientul colectiv!
PREDAREA OBLIGATĂ A SUFLETULUI ÎNAINTEA ÎNTUNERICULUI DEMONIAC COMUNIST!”, a adăugat ea.
„Eu personal, NU-L REGRET pe DEMONUL CEAUȘESCU, nici în cel mai mare coșmar!!! Ducă-se pe pustii! ȘI NICI N-AM SĂ UIT VREODATĂ! Și voi, NU UITAȚI!!! Lăsați nostalgiile tinereții! Căci de asta, de fapt, câțiva nostalgici se arată!!!
Își plâng tinerețea, care chiar dramatică era tinerețe!  La nivel subconștient asta este ceea ce tânjesc nostalgicii, în orice situație: TINEREȚEA! Spuneți ADEVĂRUL despre Comunismul lui Ceaușescu!
COMUNISM=NAZISM? Trebuie interzise ambele pe veșnice, în întreagă Planetă! ? În pro-ul Umanitătii! În Numele Lui Dumnezeu, Doamne ajută! Amin!  Dumnezeu să ne ferească ȚARA și PLANETA de infernalul comunism/populism!
Să se manifeste ROMÂNIA LIBERĂ, în NUMELE LUI HRISTOS! ????”, a încheiat Joana Benedek.

Ad placeholder
Vă amintiți scena din filmul Apollo 13? Un profesor spune cum ar arăta redeschiderea școlilor dacă deciziile ar fi luate de coordonatorii astronauților
Recomandări
Vă amintiți scena din filmul Apollo 13? Un profesor spune cum ar arăta redeschiderea școlilor dacă deciziile ar fi luate de coordonatorii astronauților
 

Joana Benedek este una dintre româncele care au reușit să se impună peste hotare. Stabilită de mulți ani în Mexic, vedeta a cucerit milioane de fani cu aparițiile sale din telenovele care s-au bucurat de un imens succes la public. De câțiva ani, însă, frumoasa româncă s-a retras din lumina reflectoarelor.

Joana Benedek a jucat în telenovele de mare succes, precum: „Angela”, „Mujeres engañadas”, „Amigas y rivales”, „De pocas, pocas pulgas”, „Barrera de amor”, „La fea mas bella”, „Destilando Amor”, „Hasta que el dinero nos separe”, „Dos hogares” și multe altele.

Citește și: Olteanca din Canada care a depășit-o pe Halep! Bianca Andreescu face yoga cu mama ei, iar bunica se roagă pentru ea

 

„În ce hal a îmbătrânit!” » Dolph Lundgren, apariție bulversantă pe plajă cu iubita cu 38 de ani mai tânără
PARTENERI - GSP.RO
„În ce hal a îmbătrânit!” » Dolph Lundgren, apariție bulversantă pe plajă cu iubita cu 38 de ani mai tânără
Anghel Iordănescu, victima lui Emi Pian. Țeapa de sute de mii de euro a clanului Duduianu. Cum s-a încheiat totul
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Anghel Iordănescu, victima lui Emi Pian. Țeapa de sute de mii de euro a clanului Duduianu. Cum s-a încheiat totul
Horoscop 9 august 2020. Racii ajung la concluzii greșite, pentru că e ușor să considere că altul greșește
HOROSCOP
Horoscop 9 august 2020. Racii ajung la concluzii greșite, pentru că e ușor să considere că altul greșește
RECOMANDĂRI