MENIU CAUTĂ

Cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care George Burcea i-o face Andreei Bălan. Emoție pură

Distribuie

Andreea Bălan va fi în culmea fericirii. Partenerul ei de viață, george Burcea, a făcut o declarație extraordinar de frumoasă despre ea și fetița lor.

Cântăreața Andreea Bălan a avut parte de momente grele de-a lungul vieții, însă de ceva timp trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei personală.

În luna martie a acestui an, artista s-a căsătorit cu actorul George Burcea. Cei doi au împreună o fetiță, Ella, care a venit pe lume în luna octombrie a anului trecut.

Acum, Andreea Bălan și familia ei se află în vacanță în Croația. Pe pagina sa de pe un site de socializare, George Burcea a făcut o declarație mai mult decât emoționantă despre cele mai importante ființe din viața sa, soția și fetița.

„Proiectele ce țin de carierã mã bucurã și muncesc cu drag la ele, însã zâmbetele celor douã fete, privirile si îmbrãțișãrile lor mã topesc instant. Proiectele vin, dar ele nu-mi zâmbesc atunci cand ajung acasã, ele nu se agațã de gâtul meu sã-mi spunã cã mã iubesc, ele nu sunt cu mine nici dimineata, nici seara.

Ele sunt si atât…pe când famila rãmâne mereu indiferent de situație și stare. #AreTatiDouãFete?❤️”, a mărturisit George Burcea.


Citește și: FOTO EXCLUSIV | Andreea Bănică, super sexy la botezul fiului lui Jorge. O nașă de milioane


 

Citește mai multe despre George Burcea și declaratie de dragoste pe Libertatea.

Comentarii