Mergi direct la conținut »
Cea mai nouă achiziție pe care a făcut-o Anamaria Prodan. "Dacă se sparge, vă sparg!" | FOTO Galerie foto
10imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cea mai nouă achiziție pe care a făcut-o Anamaria Prodan. "Dacă se sparge, vă sparg!" | FOTO

Cea mai nouă achiziție pe care a făcut-o Anamaria Prodan. „Dacă se sparge, vă sparg!” | FOTO

Anamaria Prodan este foarte mândră de cea mai nouă achiziție pe care a făcut-o. Este vorba despre un candelabru.

De Dana Aramă,

Anamaria Prodan a fost filmată imediat ce a venit acasă cu candelabrul și cu mincitorii care s-au ocupat de montarea acestuia. Impresara s-a declarat extrem de încântată de achiziția pe care a făcut-o.

„L-am comandat din Israel. Dar am eu ceva unic? Numai magazinele, patroana și eu. Mult a costat, dar oricum nu am dat toți banii pentru că sunt și imagine. Și ce, să mă dau mare aiurea? Discount de discount, dar tot am plătit”, a afirmat Anamaria Prodan la o emisiune de la postul de televiziune Pro TV.
„Dacă se sparge, vă sparg”, le-a atras atenția impresara celor care au ajutat-o să coboare candelabrul din portbagajul mașinii.
„Ce frumos e, e superb! Ce-mi place!”, a spus, mândră, Anamaria Prodan, după ce candelabrul i-a fost montat în casă.

Anamaria Prodan este cunoscută ca impresară, dar și ca vedetă de televiziune. Este prezentatoarea show-ului Gospodar fără pereche, difuzat de Pro TVEste căsătorită cu antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, acesta fiind cel de-al doilea soț al său.Celebra impresară este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este  cunoscut băiatul pe care  îl are cu actualul său soț,  Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Cu ani în urmă, Anamaria Prodan și familia sa au fost protagoniștii unui reality show care a prins foarte bine la public.


Citește și: Efectele nevăzute ale pestei porcine. Fermierii din România acuză: Băncile au directive clare să nu ne mai dea credit!


 

Close
Închide
  Close