Mergi direct la conținut »
Cele mai frumoase imagini de la botezul celui de-al doilea băiețel al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan | FOTO Galerie foto
13imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cele mai frumoase imagini de la botezul celui de-al doilea băiețel al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan | FOTO

Cele mai frumoase imagini de la botezul celui de-al doilea băiețel al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan | FOTO

Adela Popescu și soțul ei, prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, și-au botezat băiețelul cel mic, Andrei, în weekend-ul care a trecut.

De Dana Aramă,

În weekend a fost petrecere mare în familia celor două vedete, care l-au botezatt pe cel de-al doilea copil al lor, Andrei. Petrecerea a fost una foarte reușită, la care au participat și multe vedete, colegi de-ai celor doi.


„Am avut alături prieteni foate buni. Cred că în jur de 80-90 de persoane au fost. Andrei a fost cuminte, mai agitat a fost frate-su. La un moment dat lui Andrei i s-a făcut şi somn şi a început să se agite. La biserică am avut emoţii. Meniul a fost diversificat. A fost bufet pentru că nu suntem genul care punem oamenii la mese.

Important este ca oamenii să se simtă bine, în largul lor. Au fost momente frumoase când au cântat unul dintre fraţii Adelei, Elena Gheorghe, că nu ne aşteptam să cânte. Un moment deosebit a fost când a cântat Marian Nistor”, a povestit Radu Vâlcan la emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars.

Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan din anul 2015. Cei doi au împreună un băiețel care se numește Alexandru. Adela Popescu a devenit mămică pentru a doua în luna decembrie a anului trecut, vedeta aducând pe lume tot un băiețel, care se numește Andrei.


Citește și:

DOSARUL REVOLUȚIEI | Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea: „Tu nu m-ai lăsat să-l termin! Acum o să ne termine el pe noi”

 

Close
Închide
  Close