MENIU CAUTĂ
29 Aug. 2018 17:41

Imaginile zilei la Cerbul de Aur. Au făcut gaură-n gard ca să-i vadă pe artiști la repetiții | FOTO

Distribuie

Miercuri seară începe Festivalul Cerbul de Aur 2018. Evenimentul este așteptat cu sufletul la gură de fani, mulți dintre aceștia luând cu asalt Piața Sfatului pentru a-i vedea la repetiții pe artiștii lor favoriți.

Agitație și atmosferă de sărbătoare la Brașov, în Piața Sfatului, unde, miercuri seară, 29 august, are loc prima seară de festival. Până la începerea oficială a festivalului Cerbul de Aur 2018 mai sunt doar câteva ore, însă fanii nu mai au răbdare.

Admiratorii, de la tineri la persoane în vârstă, toată lumea s-a grăbit să ajungă în Piața Sfatului, pentru a vedea ultimele pregătiri, dar și pentru a-i vedea și a-i asculta la repetiții pe artiștii lor preferați.

Unii dintre cei prezenți au fost atât de curioși să vadă exact ce se întâmplă dincolo de gardul care împrejmuia Piața Sfatului, încât au rupt plasa astfel încât să poată vedea mai bine ce se petrecea pe scenă și pentru a filma măcar câteva momente din timpul pregătirilor de dinainte de marea seară de deschidere a Festivalului Cerbul de Aur, eveniment la care au participat, de-a lungul anilor, mari nume ale scenei muzicale românești și internaționale.

Iulia Vântur prezintă Cerbul de Aur 2018, alături de actorul italian Gabriel Garko.

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur are loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov și va fi transmis de TVR. Din juriul Cerbului de Aur fac parte Luminița Dobrescu, Mădălin Ionescu, Arsenie Todiraș și Kitty Cepraga.

FOTO: Dumitru Angelescu


Citește și:

EXCLUSIV/Dosarul „Tigrul de platan', micul monstru care ne poate îmbolnăvi. Toată Europa se chinuie să scape de copacul care atrage insecta, noi îl plantăm abuziv


 

Citește mai multe despre artiști, Brașov, Festivalul Cerbul de Aur, imaginea zilei și Piata Sfatului pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii