Mergi direct la conținut »
Christian Sabbagh s-a trezit cu un necunoscut în curte. Apelul disperat al prezentatorului de televiziune
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Christian Sabbagh s-a trezit cu un necunoscut în curte. Apelul disperat al prezentatorului de televiziune

Christian Sabbagh s-a trezit cu un necunoscut în curte. Apelul disperat al prezentatorului de televiziune

Prezentatorul de televiziune a trecut printr-o experiență îngrozitoare. Acesta s-a trezit cu un intrus în curtea casei sale.

De Dana Aramă,

Christian Sabbagh, care s-a căsătorit anul acesta, este cunoscut telespectatorilor din țara noastră din postura de prezentator al jurnalului de știri de la Kanal D.

Christian Sabbagh, care a trecut prin momente grele după ce fetița sa, Anais, s-a îmbolnăvit, a avut parte de o experiență îngrozitoare.

Sâmbătă, 22 iulie 2017, prezentatorul de televiziune a povestit ce i s-a întâmplat.


Te-ar putea interesa și: Povestea de dragoste dintre Dumitru Lupu și Ileana Șipoteanu. Compozitorul a murit chiar de ziua soției lui


 

Christian Sabbagh s-a trezit cu un necunoscut în curte. „Era la „filaj” și primise indicații prin telefon”

Prezentatorul de televiziune s-a trezit cu un intrus pe proprietatea sa. El a făcut o captură de pe camerele de înregistrare și a cerut ajutor internauților pentru a depista cine este individul.

„Dacă știe cineva cine este acest individ, vă rog să-mi transmiteți. A intrat fără nicio jenă în curte, motivând că este in cautarea unei familii.

După ce am vizionat filmarile, am realizat că individul era la „filaj” și că primise indicații prin telefon”, a spus Christian Sabbagh pe contul său de pe o rețea de socializare.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ Ce regim îl așteaptă pe Cristi Boureanu după eliberare. Trebuie să recupereze lunile de detenție


 

Close
Închide
  Close