Mergi direct la conținut »
Cine cântă la nuntă lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă. "Fără el nu se face"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cine cântă la nuntă lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă. "Fără el nu se face"

Cine cântă la nuntă lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă. „Fără el nu se face”

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au dat detalii despre nunta pe care urmează să o facă. Cei doi au anunțat câți invitați vor avea și cine va întreține atmosfera la petrecere.

De Dana Aramă,

Brigitte Sfăt și soțul ei, Florin Pastramă, se pregătesc de nunta care va avea loc vara aceasta.

Dacă cununia civilă au sărbătorit-o cu peste 70 de invițati, la nuntă Brigitte și Florin vor să aibă alături de ei peste 400 de invitați. La capitolul restaurant și aranjamente, Brigitte Sfăt a apelat la câteva prietene.

Bruneta a dezvăluit la emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV și ce artist va întreține atmosfera la nuntă. Este vorba de Florin Salam:

„Salam, bineînțeles, fără el nu se face”.

Brigitte Sfăt a dezvăluit și cum se va îmbrăca la nuntă, dar și ce ținute va avea mirele Florin Pastramă:

„Rochia este foarte prețioasă, este o bijuterie care este făcută în Liban. El cred că o să aibă două rânduri de costume”.


Citește și:

VIDEO/ În timp ce instituțiile pasează de la una la alta responsabilitatea, tatăl unui copil care a murit într-o fosă septică a luat singur măsuri: „Nici în ziua de azi nu a venit nimeni să mă întrebe de ce am cimentat eu fosa”

Close
Închide
  Close