De Livia Lixandru,

Nunzio are 33 de ani, este din Italia și lucrează la afacerea unchiului său, în orașul natal. Nunzio are grijă de un spațiu unde se țin conferințe, petreceri și alte evenimente private.  

Tatăl lui Nunzio este militar în rezervă, fost locotenent în armata Italiei iar mama deține o afacere în industria alimentară, un magazin unde vinde brânzeturi, potrivit vocearomaniei.protv.ro

Cum a început să cânte

Tânărul nu a cântat niciodată în fața publicului până în momentul în care a fost auzit, întâmplător, de un prieten. Erau mai mulți amici pe plajă, iar unul dintre ei cânta la chitară. Nunzio, timid ca de obicei, cânta în surdină în spatele lor.

A fost auzit și remarcat și i s-a recomandat să o facă mai des. De atunci, Nunzio a început să frecventeze cluburile de karaoke unde și-a învins teama de a cânta în public.

A fost remarcat și a ajuns să cânte în trupe locale. Apogeul carierei sale a fost în momentul în care trupa sa a ajuns să cânte într-un miniturneu în Statele Unite, potrivit sursei citate.

Citeşte şi:

Regina-Mamă Elena, alături de fiul ei, regele Mihai. Sicriul cu rămășițele pământești a ajuns la Curtea de Argeș

UPDATE | Tamara Buciuceanu Botez a fost înmormântată cu onoruri militare la Cimitirul Sf. Vineri din Capitală. Sute de oameni au venit să-i aducă un ultim omagiu

Liviu Dragnea contestă în instanță condamnarea la trei ani şi jumătate de închisoare

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite