MENIU CAUTĂ

Ciucu a făcut senzaţie cu noua colecţie!

Distribuie

Sala Le Diplomate a Hotelului Athenee Palace Hilton din București a fost umplută până la refuz de peste 250 de invitaţi care au admirat linia vestimentară semnată de singurul designer de costume Premium din România.
Irinel Columbeanu, Amalia Năstase, Ilie Năstase, Virgil Ianţu, Mihai Albu, Radu Vâlcan, Adela Popescu, Andreea Ibacka, Mădălina Drăghici, Vlad Miriţă, Margareta Pâslaru, Daiana Anghel, Adrian Artene, Mihaela Drafta, Dana Săvuică au fost doar câteva din persoanele publice prezente la eveniment.
Colecţia „L’Homme.Roi 2012”, de inspirație aristocratică cu accente chic moderniste, a fost prezentată pe catwalk în cadrul unui show regizat chiar de Alexandru Ciucu.
După un debut incitant, pe acorduri de Bossa Nova, modele de top au urcat pe defileu prezentând costume business, de cocktail, sacouri de vară și ținute masculine de ceremonie, din care nu a lipsit redingota.
Noile costume Alexandru Ciucu pun în valoare latura puternică și dinamică a bărbatului modern căruia îi oferă un plus de exclusivism, grație materialelor de calitate, a detaliilor și a croiului impecabil.
 
 

Comentarii