Mergi direct la conținut »
Claudia Pătrășcanu și-a pierdut tatăl când avea doar 15 ani. "Pentru mine, asta înseamnă cumpănă mare"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Claudia Pătrășcanu și-a pierdut tatăl când avea doar 15 ani. "Pentru mine, asta înseamnă cumpănă mare"

Claudia Pătrășcanu și-a pierdut tatăl când avea doar 15 ani. „Pentru mine, asta înseamnă cumpănă mare”

Cântăreața Claudia Pătrășcanu a trecut printr-o mare cumpănă când era adolescentă și tatăl ei a încetat din viață.

De Dana Aramă,

Claudia Pătrășcanu este căsătorită cu Gabi Bădălău, împreună cu care are doi copii, băieți: Gabriel, care s-a născut în 2014, și Nicolas, care a venit pe lume în luna ianuarie a anului trecut.

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și este plină de energie, Claudia Pătrășcanu, care are un frate care a fost lovit la cap la naștere, ascunde mari dureri în suflet. Pe vremea când avea doar 15 ani, artista și-a pierdut tatăl, dramă pe care nu a uitat, după cum a declarat într-un interviu pentru Antena Stars.

„Eu mi-am pierdut tatăl de la vârsta de 15 ani, nu îl mai am pe tatăl meu lângă mine şi pentru mine asta înseamnă cumpănă mare. Am mai avut încă o cumpănă în momenul în care eram la volan şi am avut un accident. Eram cu mama şi fratele meu în maşină. M-am gândit în primul rând la el şi era şi mama. Asta a fost primul lucru care mi-a venit în minte”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

Vedeta a făcut declarații și despre viața sa de familie din prezent.

„Eu şi Nicolas ne trezim pe la 6 jumătate sau 7, aştept să se trezească şi Gabriel, mai nou l-am dus la grădiniţă şi trebuie să mă ocup, să-l duc pe el primul la grădiniţă, mă întorc acasă, fac micul dejun pentru Nicolas. Îl pregătesc repede pe Gabriel cu sandvişul, cu pacheţelul şi apoi stau cu Nicolas, ieşim afară, apoi trebuie să gătesc de prânz. Asta când sunt doar eu cu ei acasă. La două săptămâni vine mama mea şi mă ajută”, a afirmat artista.

Fetele de la Total Dance Center, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu
Recomandări

Fetele de la Total Dance Center, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu

 

„Uneori îmi este dor (n.r. de scenă), alteori nu stau să mă gândesc, dar cel mai  important lucru în viaţa unui om este familia. Mă gândesc să am timp şi pentru soţul meu, pentru noi doi. De când au venit copiii suntem aşa. Când vine acasă, Gabriel vrea să stea mult cu el, eu stau cu Nicolas. Atât eu, cât şi soţul meu  ne dorim să fim părinţii aceia implicaţi şi uniţi pentru copii. Sunt foarte dependenţi de noi, cu oricine îi las, dacă îi las cu mama sau cu bona, ei întreabă non stop, non stop de noi”, a încheiat Cladia Pătrășcanu.


Citește și: EXCLUSIV/ Helmuth Duckadam împlinește 59 de ani. “Mama s-a rugat de moașă să nu mă treacă pe 1 aprilie. Degeaba…”


 

Close
Închide
  Close