Îndrăgita artistă, vedeta reality show-ului Ferma urmează câte un antrenament de tip circuit, de doar 45 de minute, care, alături de un plan alimentar personalizat, trasat de nutriționistul centrului, o poate ajuta să își tonifieze musculatura.

Claudia Pavel mărturisește că a ales acest tip de antrenament întrucât, pe lângă faptul că a auzi că este eficient, îl consideră o modalitate de a face sport mult mai distractivă, mai energizantă decât altele.

„Căutam de câteva luni un loc nou de făcut sport. Eu mă plicitisesc foarte repede. O perioadă am făcut pilates foarte mult sau sport la sală singură. Simțeam nevoia de o nouă provocare. Eu cred în semne și am văzut că mulți prieteni de-ai mei se duc la Bodyshape. A fost o alegere extraordinară pentru că mă simt foarte bine după antrenament. Este un tip de mișcare care mie îmi place foarte mult. Mă ajută fizic și psihic, îmi dă energie și plec fericită. Antrenamentele sunt pe bază de circuite, funcționeaza foarte bine. Îmi place că este energie, muzică, lumea se exteriorizeaza, antrenorii sunt super tari, frumoși”, declară artista.

Pe muzica antrenantă, într-o atmosferă de club, vedeta trage de sfori, împinge o sanie grea, ridică și aruncă mingea medicinală, face genuflexiuni, fandări cu greutăți de 10 kg, împinge gantere, face crunch-uri cu forfecări și placă pentru abdomen, ramat la bezi elastice, chiar lovește cu barosul într-o anvelopă de tractor. Tot timpul supravegheată de antrenorii cu experiență, campioni naționali la diverse categorii.

Citește și

Zbuciumul unei familii ai cărei copii au crescut între Spania și România: „M-am transformat într-o mamă fără trăsături pe chip”

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor
HOROSCOP

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor