Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > CORESPONDENȚĂ DIN SINAIA/ Cum au arătat nașii principelul Nicolae și ai Alinei Binder | FOTO

CORESPONDENȚĂ DIN SINAIA/ Cum au arătat nașii principelul Nicolae și ai Alinei Binder | FOTO

Principele Nicolae și aleasa inimii sale, Alina Binder, au fost conduși la altar de Liviu Popescu și de soția acestuia, Simona.

De Dana Aramă,

La nunta principelui Nicolae cu Alina Binder, care are loc duminică, 30 septembrie, la Sinaia, s-a anunțat că vor veni prieteni din aproape 13 țări, ambasadori, personalități din corpul diplomatic și din familii regale. Însă mătușa principelul Nicolae, Principesa Margareta, pe care acesta și-a dorit-o nașă, nu este prezentă, fiind plecată într-o vizită în Franța. Slujba de la biserica Sfântul Ilie din Sinaia a început în jurul orei 14:00, acolo unde mirii au fost așteptați de o mulțime de oameni.

Principele Nicolae și mireasa lui au fost conduși la altar de nașii lor, Liviu Popescu și soția acestuia, Simona Popescu. Cuplul princiar a mai avut o pereche de nași, Constantin Filitti şi Alexandra Butculescu Filitti.

La brațul nașului de cununie, Liviu Popescu, mireasa Alina Binder a fost extrem de emoționată. Dacă Alina Binder a strălucit în rochia de mireasă, nici nașul acesteia nu s-a lăsat mai prejos, având o ținută fără reproș.

La rândul lui, principele Nicolae a intrat în biserică însoțit de nașa Simona Popescu. Pentru eveniment, nașa principelui Nicolae și a Alinei Binder a ales un compleu în tonuri de gri, la care a accesorizat o plrărie sofisticată, neagră, fiind o prezență care s-a făcut imediat remarcată prin eleganță și rafinament.

FOTO: Sorina Ionașc; Ștefan Pană


Citește și: VIDEO/ România umană: 3.000 de femei și bărbați vor să fie voluntari la Spitalul de Copii ”Marie Curie”! „În cadrul proiectului de voluntariat se intră mai greu ca la o companie multinațională”


 

Close
Închide
  Close