Mergi direct la conținut »
Corina Chiriac, cu piciorul bandajat. Nu are voie să calce pe el câteva săptămâni
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Corina Chiriac, cu piciorul bandajat. Nu are voie să calce pe el câteva săptămâni

Corina Chiriac, cu piciorul bandajat. Nu are voie să calce pe el câteva săptămâni

Celebra cântăreață de muzică ușoară Corina Chiriac are probleme cu puciorul drept. Aceasta nu are voie să calce în el timp de mi multe săptămâni.

De Dana Aramă,

Corina Chiriac, care a mărturisit că a trecut prin depresii crunte, este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică ușoară din țara noastră.

Corina Chiriac, care a dezvăluit ce dietă ține pentru a fi în formă, are acum probleme de sănătate. Vedeta a căzut și are piciorul bandajat, picior pe care nu va putea călca timp de mai multe săptămâni, după cum le-a dezvăluit vedeta fanilor săi de pe o rețea de socializare.

„Dragi prieteni, am două vești: una buna și una „nebună”: pe care să o spun prima ? Hai să începem cu aia „ne-bună” . Totdeauna am fost activă, repezită și gata să fac 100 de lucruri într-o clipă. Dar uite că am alunecat pe niște trepte ude și am facut „buba” la piciorul drept.
Nu am voie să calc pe el vreo câteva săptămâni…
Vestea buăa e ca „am voie” să filmez, să fac glume și să mă revăd cu artiști dragi!
În ediția de duminica viitoare a emisiunii #OpritiTimpul, care s-a filmat zilele astea, vă voi invita pe toți să ne urmăriți la Național TV, comod așezată și mă voi bucura să fiu alaturi de echipă, de colegi și de dumneavoastră!
Iata-mă aici alături de frumoasa Andreea Antonescu și de vechiul meu prieten Dl. Nelu Vlad!
Rămân la părerea ca „ceasul rău” trebuie ăatut cu armele binelui: optimism, bună dispoziție, curaj și multă încredere în bunul Dumnezeu.
Să ne revedem sănătoși!”, a menționat Corina Chiriac.

 


Citește și: VIDEO EXCLUSIV / Ambasadorul Israelului, despre mutarea Ambasadei României la Ierusalim: „Îi ajutăm pe cei care ne ajută”


 

Close
Închide
  Close