Mergi direct la conținut »
Entertainment Libertatea > Entertainment

Cristina Șișcanu a provocat primul scandal la Survivor. Soția lui Mădălin Ionescu a sărit la gâtul lui Andi

Spiritele s-au încins între echipele de la Survivor România, în ediția de duminică seara, 19 ianuarie. Cristina Șișcanu nu s-a mai putut abține și a avut un schimb de replici acide cu Războinicul Andy.

De Livia Lixandru,

Augustin Viziru, concurent al echipei Faimoșilor i-a spus Războinicului Andi că o să-l învingă dar, din păcate, a fost înfrânt. Din păcate, Viziru s-a și accidentat destul de grav la gamba stângă.

„Ți-a picat greu la stomac? Ți-a picat greu la stomac înfrângerea asta?”, i-a spus Andi lui Augustin Viziru. Când a observat că el chiar avea o problemă medicală serioasă, Războinicul s-a așezat pe bancă. „E la pământ omul, nu dau în el”, a spus Andi, la Kanal D.

„Mamă, ce doare! Mama mea! Nu se poate așa ceva”, spunea August Viziru în timp ce se tăvălea pe jos de durere.

Războinicii au continuat să se bucure pentru victorie și să glumească între ei. Cristina Șișcanu s-a enervat și a avut un schimb de replici cu Andi.

„Să stai să râzi ca fraierul când un om suferă, trebuie să fii chiar… Nu contează dacă râde de el sau nu. Nu ai voie să râzi când un om e în suferință!”, a spus Cristina Șișcanu, supărată.

„Îmi zici tu ce am voie și ce nu am voie?!”, a răspuns Andi.

„Nu te certa cu mine, că nu ești în măsură. Te rog frumos! Nu ai treabă cu mine!”, a răspuns Cristina Șișcanu.

„Lipsă de bun simț, atât am spus! Mi se pare încredibil câtă lipsă de civilizație! I-am spus pur și simplu că nu e frumos să râdă când un om e în suferință. Despre asta era vorba. Îmi dă mie lecție de morală!”, a continuat Cristina Șișcanu.

Close
Închide
  Close