Mergi direct la conținut »
Cristina Spătar e ajutată în continuare cu bani de fostul soț, deși se plânge că trebuie să se descurce singură
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cristina Spătar e ajutată în continuare cu bani de fostul soț, deși se plânge că trebuie să se descurce singură

Cristina Spătar e ajutată în continuare cu bani de fostul soț, deși se plânge că trebuie să se descurce singură

După ce a părăsit căminul conjugal, la ceva vreme după ce s-a pronunțat divorțul, Cristina Spătar le-a spus apropiaților că este nevoită să-și crească singură cei doi copii. Se pare însă că lucrurile stau puțin diferit, fostul soț participând în continuare la cheltuielile de întreținere.

De Denisa Macovei,

Cristina Spătar e ajutată în continuare cu bani de fostul soț

După divorț cei doi minori au rămas în custodia mamei

Cântăreața s-a declarat în repetate rânduri nemulțumită de contribuția financiară a fostului soț la tot ce ține de creșterea și educarea celor doi copii pe care îi au împreună. Cunoștințele fostului partener susțin însă că acesta contribuie financiar cu mult mai mulți bani decât au decis de comun acord atunci când au semnat actele de divorț. Surse din anturajul bărbatului ne-au mărturisit că acesta n-a ținut niciodată cont de cuantumul pensiei alimentară stabilite de notar și că el este cel care suportă în totalitate cheltuielile pentru școala celor mici.

Cristina Spătar e ajutată în continuare cu bani de fostul soț

Cristina Spătar alături de cei doi copii: Albert și Aida

Are probleme financiare de când s-a mutat singură

 Cristina a-nceput să-și strige nemulțumirea după ce a fost nevoită să părăsească vila fostului soț, unde a locuit cu copiii o lungă vreme după divorț și unde nu trebuia să scoată nici un ban din buzunar, bărbatul fiind cel care suporta absolut toate cheltuielile legate de întreținere, dar și salariul bonei.După ce s-a mutat singură cu cei doi copii, cântăreața s-a văzut nevoită să plătească facturi și să cumpere mâncare, lucru cu care nu mai era obișnuită de ani buni. Așa au apărut problemele ei financiare, mai ales că afacerea cu haine în care s-a băgat nu-i aduce un profit atât de mare încât să trăiască regește și nici cântări nu are foarte multe.


Cum a descoperit o mamă că a fost căsătorită cu un violator în serie. Tatăl îi spunea fiicei sale că abuzurile sexuale sunt pedepse pentru notele mai mici de la școală! Instanța a decis că poate fi judecat în libertate

Close
Închide
  Close