Mergi direct la conținut »
Cristina Spătar i-a uimit pe toți cu noul look. "Superbă"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cristina Spătar i-a uimit pe toți cu noul look. "Superbă"

Cristina Spătar i-a uimit pe toți cu noul look. „Superbă”

Cântăreața Cristina Spătar și-a început săptămâna cu o schimbare de look. Admiratorii săi au fost extrem de încântați după ce au văzut-o.

De Dana Aramă,

Cristina Spătar a fost la salonul de înfrumusețare, unde s-a vopsit și s-a coafat. Noul look o prinde de minune, iar fanii au fost în extaz după ce au văzut-o.

„…Voi cum ați început săptămâna?? Eu m am vopsit și coafat, sunt fresh, gata de ieșit în lume??”, le-a transmis artista prietenilor săi din mediul virtual.


„Superbă!”, „Wow, cât de frumoasă ești! dar ție îți stă bine cu orice freză sau culoare, pentru că ești minunată”, „Super frumoasă și sexy”, „Ești o doamnă frumoasă”, „Îți stă foarte, foarte, foarte bine”, „Foarte frumoasă”, sunt doar câteva dintre complimentele pe care Cristina Spătar le-a primit de la fanii săi.

După divorțul de Alin Ionescu, fostul său partener de viață, cântăreața Cristina Spătar a continuat să locuiască în vila acestuia, de dragul copiilor. Însă, situația s-a schimbat la sfârșitul anului trecut, când artista a fost nevoită să părăsească vila din Crevedia pentru a se muta cu chirie împreună cu cei doi copii ai săi, Aida și Albert. Aceasta stă în prezent într-un apartament cu două camere, pentru care plătește o chirie de 300 de euro pe lună.  După plecarea Cristinei Spătar din vilă, fostul partener de viață al acesteia a înlocuit-o cu  o brunetă. Este vorba despre o tânără pe nume Larisa Tănăsoiu, despre care se spune că ar fi noua iubită a omului de afaceri Alin.

Citește și: VIDEO | Emilia Popescu n-a mai primit un rol pe marile ecrane de 27 de ani! „În ’92, filmul a încheiat colaborarea cu mine”

 

Close
Închide
  Close